Reparer disktillatelser med Diskverktøy | Mac OS X

Hvis du er innlogget med en konto med administratorrettigheter, men fortsatt ikke får installert, kan disktillatelsene være skadet.

Du kan reparere tillatelsene med Diskverktøyet:

1. Velg Gå > Verktøy.
  2. Dobbeltklikk på Diskverktøyet.
  3. Velg disken du ønsker å reparere tillatelser for, i panelet til venstre.
  4. Klikk på fanen Førstehjelp.
  5. Velg disken du ønsker å installere Adobe-programmet på, og klikk så på Reparer disktillatelser.

Adobe Captivate-demonstrasjonene under illustrerer reparasjon av disktillatelser med Diskverktøyet. Du finner mer informasjon om hvordan du ser denne demoen i Vis Adobe Captivate-demoer i kunnskapsbasedokumenter.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet