Hvis du er innlogget med en konto med administratorrettigheter, men fortsatt ikke får installert, kan disktillatelsene være skadet.

Du kan reparere tillatelsene med Diskverktøyet:

1. Velg Gå > Verktøy.
  2. Dobbeltklikk på Diskverktøyet.
  3. Velg disken du ønsker å reparere tillatelser for, i panelet til venstre.
  4. Klikk på fanen Førstehjelp.
  5. Velg disken du ønsker å installere Adobe-programmet på, og klikk så på Reparer disktillatelser.

Adobe Captivate-demonstrasjonene under illustrerer reparasjon av disktillatelser med Diskverktøyet. Du finner mer informasjon om hvordan du ser denne demoen i Vis Adobe Captivate-demoer i kunnskapsbasedokumenter.