Problem

Ved å velge Fil > Bla gjennom i Bridge -alternativet etter å ha åpnet en fil i Adobe Indesign eller Adobe After Effects startes Adobe Creative Cloud Desktop-appen istedenfor Adobe Bridge.

Berørte versjoner

Bridge CC 6.2, Indesign CC 2015.4 og After Effects CC 2015.3

Operativsystem

Windows, Mac OS X

Løsning

For å løse dette problemet, oppdater Bridge CC til den nyeste versjonen.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet