Kjente problemer i Bridge

Finn ut mer om de kjente problemene og begrensningene i den nyeste versjonen av Bridge.

Oktober 2022-utgivelsen (versjon 13.0)

• Funksjonen for administrasjon av delt hurtigbuffer er ikke tilgjengelig i Bridge versjon 13.0.
  • Du kan nå opprette flere innholdspaneler i stedet for å opprette flere vinduer.
  • Tabulatortasten som brukes til å utvide innholdspanelet, er nå reservert for tastaturtilgjengelighet. Hvis du vil utvide innholdspanelet, gjør du ett av følgende:
    • Klikk på aksenttasten (`) for å utvide panelet. Hold markøren over panelet du vil maksimere, og bytt tilbake til normal visning ved å trykke på aksenttasten (`).

• Bruk Shift + aksenttast (`) for å maksimere alle «valgte» paneler

• Automatisk stabling, panorama og prosessamlinger i Photoshop er ikke tilgjengelige på Mac ARM. Kjør Bridge i Rosetta-modus hvis du vil bruke disse funksjonene.
  • Hvis du opplever problemer/krasj med å bla i mapper via Pathbar (mappecruising), kan du gå til Mapper-panelet eller Innhold-panelet.
Merk:
  • Noen API-er i Bridge SDK er endret. Hvis du har problemer med skripting i Bridge, kan du se dette dokumentet.

Oktober 2022-utgivelsen (versjon 12.0)

Problem

Løsning

Noen flyttbare enheter gjenkjennes ikke av Adobe Photo Downloader (APD) når de importerer bilder i Bridge.

Oppdater Bridge-versjonen til 13.0, tilgjengelig via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bridge og macOS Ventura.