Brukerveiledning Avbryt

Dette er nytt i Bridge

Finn ut hva som er nytt i den nyeste versjonen av Bridge.

Beste nye funksjoner

Oktober 2022-utgivelsen (versjon 13)

Workflow Builder

Opprette ekstra innholdspaneler og arbeid med ressurser fra flere mapper samtidig.

Støtte for ACR-underfil

Koble fra ethvert panel og plassere det på en annen skjerm for å få maksimalt ut av oppsettet med flere skjermer.

Workflow Builder

Du kan enkelt tilpasse applikasjonsgrensesnittet ved å omorganisere panelene slik at de passer til din arbeidsstil.

Workflow Builder

Søk nå etter en filtype eller et målprodukt og enkelt angi tilknytninger i dialogboksen Filtypetilknytning(FTA).

Støtte for ACR-underfil

Konfigurer et innholdspanel for alltid å vise alt innhold i en mappe, inkludert i undermappene.

Andre forbedringer

Omorganiser arbeidsområder, skjul dem eller slett egendefinerte arbeidsområder via den nye dialogboksen Rediger arbeidsområde.

Tidligere versjoner av Bridge