Brukerveiledning Avbryt

Dette er nytt i Bridge

Finn ut hva som er nytt i den nyeste utgivelsen av Bridge.

Beste nye funksjoner

September 2023-versjonen (versjon 14)

flere-vinduer

Flere vinduer
Åpne flere vinduer i Bridge, der hvert vindu har flere innholdspaneler for fleroppgavekjøring.

hurtigtast-tilpasning

Tilpasning av hurtigtast
Tilpass hurtigtaster på en enkel måte, og velg blant en rekke tastaturoppsett for å finne det som passer best til dine behov.

komprimer-trekk ut

Komprimer / trekk ut
Komprimer / trekk ut filer for forskjellige ressurstyper i Bridge på en enkel måte.

plasser-i-stager

Plasser i Adobe Substance 3D Stager
Nå kan du enkelt flytte ressursfiler direkte fra Bridge til Adobe Substance 3D Stager.

andre-forbedringer

Andre forbedringer
Veksle mellom å vise bildeteksten (filnavn, etikett og rangering) i fullskjermmodus og ha muligheten til å eksportere med filtypen JPG.

Tidligere utgivelser av Bridge

Mer som dette