Premiere Pro krasjer hvis Kontrollert mappetilgang er aktivert

Premiere Pro versjon 13.1.1 krasjer ved lansering når Kontrollert mappetilgang er aktivert.

Problem

Når Kontrollert mappetilgang er aktivert, krasjer Premiere Pro-versjonen 13.1.1 og følgende feilmelding vises

Finner ikke mappen for delte dokumenter.

Adobe Media Encoder og After Effects rapporterer også lignende feil.

Feilmelding vises ved krasj
Feilmelding vises ved krasj

Løsning

For å unngå krasj ved lansering må administratoren legge til Adobe Media Encoder, After Effects eller Premiere Pro i listen over unntak.

Hvis du vil starte Premiere Pro, Adobe Media Encoder eller After Effects når Kontrollert mappetilgang er aktivert, gjør du følgende:

1. Åpne innstillingssenteret for Windows Defender-sikkerhet.

Du kan også velge Start> Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Virus og trusselbeskyttelse.

2. Velg Virus og trusselbeskyttelse

3. Under Virus og trusselbeskyttelse velger du Beskyttelse mot løsepengevirus.

4. Sørg for at andre antivirusprogrammer er avinstallet og at sanntidsbeskyttelsen Windows Defender er slått på.

5. Velg alternativet Tillate en app gjennom Kontrollert mappetilgang.

6. Velg Legg til en tillatt app for å åpne nettleseren.

7. Velg filen og klikk på Åpne.

Når du nå starter programmet, krasjer det ikke.