Problem: Animate kraschar när du skapar ett dokument

Startfönstret visas inte vid start av Animate på Mac OS.

Vid start av Animate i Windows visas följande felmeddelande:

LivePreview har upptäckt en skadad SWF-fil. LivePreview är inaktiverat i det här dokumentet.

Lösning

Om plugin-programmet Flash Firebug är installerat på datorn avinstallerar du det för Firefox och startar Animate på nytt.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy