Problem: Animate installeras inte på Mac OS

Animate 2014 installeras inte på Mac OS om operativsystemets språk är kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell) eller koreanska.

Lösning

  1. Öppna Creative Cloud-programmet.
  2. Klicka på knappen och välj Inställningar från menyn.
Välj Inställningar
  1. I dialogrutan Inställningar går du till fliken Program och anger Programspråk som engelska (Nordamerika).

Obs!

Välj ett av språken som stöds förutom kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell) eller koreanska.

Ange programspråk
  1. Installera Animate 2014 på nytt.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy