Lär dig om de kända problemen och begränsningarna i den senaste versionen av Animate CC.

Operativsystem

• Animate CC kan inte identifiera DPI per bildskärm i Windows OS.
  • Meddelandet ”Adobe Animate CC behöver hämta teckensnittet Osaka” visas på när Animate CC startas om teckensnittet inte är installerat på mac OS.

Överordnade lager

• Att markera och flytta både överordnade och underordnade lagerobjekt tillsammans fungerar inte som förväntat om där är råa former i urvalet.

Resursförvrängning

• Färgöverflytningar till felaktiga konturer eller former ändras när en flerfärgskomplex bitmapp eller form förvrängs med resursförvrängningsverktyget.

Adobe AIR och Animate

• Programmet startar inte på simulator med xcode 9.3 i AIR för iOS.
  • Program startar inte på iOS 12-enheter om den publiceras med AIR SDK-version 30 eller lägre.