Om du vill köra och använda Animate CC måste datorn uppfylla de tekniska specifikationer som anges nedan.

Gäller:

Oktoberversion 2018 (19.0)

Systemkrav för föregående versioner:

Den senaste versionen av Creative Cloud-programmen stöder inte vissa äldre versioner av Windows och Mac. Lär dig mer.

Lägsta systemkrav för Animate CC

Windows

Minimikrav
Processor

Intel Pentium 4- eller Intel Centrino-processor, Intel Xeon- eller Intel Core Duo-processor (eller kompatibel) (2 GHz eller snabbare)

Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller Windows 10 version 1703
RAM

2 GB RAM (8 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

4 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)

Bildskärmsupplösning

1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1024 rekommenderas)

GPU OpenGL version 3.3 eller senare
Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

Minimikrav
Processor

Flerkärnig Intel-processor

Operativsystem macOS X version 10.12 (64-bitars) eller version 10.13 (64-bitars)
RAM

2 GB RAM (8 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

4 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen)

Bildskärmsupplösning

1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1024 rekommenderas)

GPU OpenGL version 3.3 eller senare
Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Programvara Programmet QuickTime 10.x rekommenderas

*OBS! Du måste ha en internetanslutning, ett Adobe ID och godkänna licensavtalet för att aktivera och använda produkten. Produkten kan integreras med eller ge tillgång till vissa onlinetjänster från Adobe eller andra företag. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år och äldre. Du måste dessutom godkänna ytterligare användarvillkor och Adobes integritetspolicy. Program och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. De kan ändras eller upphöra utan föregående meddelande. Tilläggsavgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner för Animate CC

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Endast för Windows.