Animate CC 2017 systemkrav och språkversioner

Windows

• Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon eller Intel Core Duo (eller kompatibel) processor
  • Microsoft Windows 7 (64 bitar), Windows 8.1 (64 bitar) eller Windows 10 (64 bitar)
  • 2 GB RAM (8GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1 024 rekommenderas)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

OS X

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v10.10 (64 bitar), v10.11 (64 bitar) eller v10.12 (64 bitar)
  • 2 GB RAM (8GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1 024 rekommenderas)
  • Programmet QuickTime 10.x rekommenderas
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

*OBS! Du måste ha en Internetanslutning, ett Adobe ID och godkänna licensavtalet när du vill aktivera och använda produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas.Program och tjänster kanske inte är tillgängliga i alla länder och de kan förändras eller avbrytas utan föregående varning. Extra avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Animate CC 2017 finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Endast för Windows.

Animate CC 2015.2 systemkrav och språkversioner

Windows

• Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon eller Intel Core Duo (eller kompatibel) processor
  • Microsoft Windows 7 (64 bitar), Windows 8 (64 bitar), Windows 8.1 (64 bitar) eller Windows 10 (64 bitar)
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1 024 rekommenderas)
  • Programmet QuickTime 7.7.x rekommenderas
  • Internetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, utvärdering av medlemskap och åtkomst till onlinetjänster*

OS X

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v10.9 (64 bitar), v10.10 (64 bitar) eller v10.11 (64 bitar)
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1 024 rekommenderas)
  • Programmet QuickTime 10.x rekommenderas
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

* OBS: Internetanslutning, Adobe ID och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Program och tjänster kanske inte är tillgängliga i alla länder och de kan förändras eller avbrytas utan föregående varning. Extra avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Animate CC 2015,2 finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Endast för Windows.

Systemkrav och språkversioner för Flash Professional CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4- eller Intel Centrino-processor, Intel Xeon-processor, Intel Core Duo-processor (eller kompatibel) eller AMD Athlon® 64-processor (2 GHz eller snabbare)
  • Microsoft Windows 7 (64 bitar) med Service Pack 1, Windows 8 (64 bitar) eller Windows 8.1 (64 bitar)
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme för installation. Ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1024 rekommenderas)
  • Programmet QuickTime 7.7.x rekommenderas
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

OS X

• Flerkärnig Intel-processor med 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.7 (64 bitar) v10.8 (64 bitar), v10.9 (64 bitar) eller v10.10
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme för installation. Ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 900 i skärmupplösning (1 280 × 1024 rekommenderas)
  • Programmet QuickTime 10.x rekommenderas
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

* OBS: Internetanslutning, Adobe ID och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Program och tjänster kanske inte är tillgängliga i alla länder och de kan förändras eller avbrytas utan föregående varning. Extra avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Flash Professional CC 2014 finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Endast för Windows.

Systemkrav för Flash Professional CC

Windows

• Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® eller Intel Core™ Duo (eller kompatibel) processor
  • Microsoft® Windows® 7(64 bitar) med Service Pack 1, Windows 8 (64 bitar) eller Windows 8.1 (64 bitar)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas)
  • Programmet QuickTime 10.x rekommenderas
  • Bredbandsuppkoppling krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

OS X

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v10.7 (64 bitar), v10.8 (64 bitar) eller v10.9 (64 bitar)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas)
  • Programmet QuickTime 10.x rekommenderas
  • Bredbandsuppkoppling krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

* Produkten kan integreras med eller tillåta åtkomst till vissa nättjänster från Adobe eller tredje part (”onlinetjänster”). Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe® Creative Cloud™, får endast användas av personer från 13 år och uppåt. Tjänsterna regleras av separata villkor och Adobes sekretesspolicy online. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Systemkrav för äldre versioner av Animate CC