Adobe Bridge kraschar när du öppnar en bildfil i Camera Raw

Problem

I Adobe Bridge, när du försöker öppna en bildfil direkt i Camera Raw (JPG, RAW eller något annat) öppnas inte bilden i Camera Raw-fönstret och Bridge kraschar.

Kraschrapport
Kraschrapport för Adobe Bridge

Operativsystem

Windows

Kringgå problem

För att kringgå problemet rekommenderar vi att du följer anvisningarna nedan och uppdaterar NVIDIA-drivrutinen:

1. Ta manuellt bort alla NVIDIA-grafikdrivmoduler som är installerade i systemet. Här är en video som förklarar hur du avinstallerar NVIDIA-grafikdrivrutin från systemet.

2. Starta om datorn.

3. Installera de senaste Game Ready NVIDIA-drivrutinerna.

Obs!

Viktigt: När man utför Windows Update uppdateras inte din grafikdrivrutin. Du måste gå direkt till din kortillverkares webbplats för att söka efter drivrutinsuppdateringar.

Gör följande om problemet kvarstår:

1. Gå till Redigera > Camera Raw-inställningar > Prestanda.

2. I dialogrutan Prestanda välj först Använd grafikprocessor och sedan Av från inställningsalternativen.

Alternativ för Använd grafikprocessor-inställning
    Alternativ för Använd grafikprocessor-inställning