Varför får jag felmeddelandet inbjudningstjänst inaktiverad?

Felmeddelandet inbjudningstjänst inaktiverad

Problem

Inbjudningstjänst inaktiverad.

Orsak

Om inbjudningar inte är tillgängliga är det troligen på grund av någon av följande orsaker:

• Inbjudningstjänst upplever ett avbrott. För mer information, se https://status.adobe.com.
  • Möjlig bedräglig aktivitet eller missbruk har upptäckts i ditt konto. Användningen av inbjudningar är inaktiverad om kontona inte följer användarvillkoren för Adobe (https://www.adobe.com/legal/terms.html).

Kringgå problemet

Om inbjudningar inte är tillgängliga, skicka ett e-postmeddelande till invitationsupport@adobe.com och uppge ditt Adobe ID.