Använd Exportera PDF när du vill konvertera PDF-filer till redigeringsbara Microsoft Word- eller Microsoft Excel-filer.

I Adobe PDF Pack utförs en OCR-läsning av PDF-filer som innehåller bilder, vektorgrafik, dold text eller en kombination av dessa element. (Adobe PDF Pack utför till exempel OCR på PDF-filer som skapas av skannade dokument.) Med Adobe PDF Pack kan du även utföra OCR-inläsning av text som inte ska tolkas på grund av att texten hade kodats felaktigt i källprogrammet.

Obs!

OCR-bearbetningen är konverteringen av bilder av text (skannad text) till redigerbara tecken, så att du kan söka i, korrigera och kopiera texten.

Steg för att exportera PDF-filer:

1. Logga in på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).

2. I avsnittet Snabbstart, klickar du på Exportera PDF.

Välj Exportera PDF
  3. Gör något av följande för att välja den PDF-fil som du vill exportera och klicka sedan på Fortsätt:

• Välj filer från fillistan eller listan över senast använda filer.
    • Du kan också lägga till filer från datorn eller dra och släppa filer på det markerade området.
    Välj en fil från listan över senast använda filer
    Välj en fil från din dator

4. Om du vill välja ytterligare PDF-filer att exportera, klickar du på Lägg till filer och välj sedan de önskade filerna från fillistan eller listan över önskade filer, eller från din dator, och klicka sedan på Fortsätt.

Lägg till fler filer
  5. Gör följande i samma popup-fönster:

1. Markera önskat filformat i listrutan Konvertera till.
    2. I listrutan Dokumentspråk väljer du språket för dokumentet som du vill exportera.

Obs! I Adobe PDF Pack sparas inte språkinställningarna mellan olika sessioner. Kom därför ihåg att välja lämpligt språk varje gång du konverterar ett dokument med OCR.

Välj filformat och dokumentspråk
  6. Klicka på Exportera till.

7. Den valda PDF-filen överförs till servern och innehållet exporteras till det önskade formatet. Klicka på ikonen Hämta för att spara filen på din dator eller enhet.

Hämta den exporterade filen

En kopiera av den exporterade filen lagras också på ditt Adobe Document Cloud-konto. Avsnittet för senast använda filer längst ner på sidan listar alla filer som du nyligen har exporterat. Alternativt, om du vill se listan över alla dina filer, klickar du på Filer i sidofältet av Adobe Document Cloud Home.