Adobe testar en ny, förenklad startsida som anpassas efter användarens prenumeration och tidigare användning. Därför är den nya startsidan inte tillgänglig för alla användare.

Den nya startsidan i Acrobat anpassas efter din prenumeration och tidigare användning. Den innehåller en introduktion och är en central plats för alla dokument och avtal, verktygsgrupper och relaterade arbetsflöden med enkel navigering.

Datorvy:

Ny Acrobat-startsida
A. Hem B. Visa alla dokument C. Verktyg grupperade efter arbetsflöden D. Alla verktyg E. Sök efter filer F. Meddelanden G. Din profil H. Din prenumerationsinformation I. Introduktion J. Rekommenderade verktyg K. Visa senaste avtal L. Visa de senast delade filerna M. Visa stjärnmärkta filer N. Visa de senaste filerna O. Ladda upp en fil

Mobilvy:

Acrobat för mobiler
Startsida
Senaste filer
Bläddra nedåt när du vill visa senaste, stjärnmärkta, delade och avtal
Visa dokument och andra verktyg
Tryck på hamburgarmenyn när du vill visa dokument och verktyg

Dokument och avtal

Fliken Dokument är en central plats för alla dokument och avtal.

Filer och mappar

Dokument > Dina dokument: Visar alla filer och mappar. Du kan filtrera dina dokument ytterligare efter Stjärnmärkta filer, filer som Delas av dig och filer som Delas av andra.

Datorvy:

Visa alla dokument och mappar
Alla dokument och mappar

Mobilvy:

Visa alla dokument och mappar
Visa alla dokument och mappar

Avtal och mallar

Dokument > Alla avtal: Visar alla Adobe Sign-avtal och mallar. Du kan filtrera dina avtal ytterligare efter status, till exempel Pågår, Väntar på dig, Slutfört, Mallar med mera. Om du vill visa fler filter klickar du på Visa mer

Datorvy:

Alla avtal och mallar
Alla avtal och mallar

Mobilvy:

Visa avtal
Visa alla avtal

Program och verktyg

Verktygen grupperas efter arbetsflöden i det övre navigeringsfältet – Konvertera, Redigera, Dela och Signera. Alternativet Alla verktyg visar ytterligare verktyg och program. Med filtren på sidan Alla verktyg kan du utforska verktygen på olika plattformar – dator, mobil och webben.

Visa alla program och verktyg

På startsidan klickar du på Alla verktyg. Alla program och verktyg visas på sidan. Om du vill visa plattformsspecifika verktyg klickar du på respektive filter - Dator, Mobil eller Webb.

Visa alla verktyg

Konverteringsverktyg

Alla verktyg som är specifika för följande åtgärder finns under alternativet Konvertera i det övre navigeringsfältet:

• Konvertera ett Microsoft Office-dokument (Word, Excel eller PowerPoint) till PDF
  • Konvertera en PDF till Microsoft Office eller andra format
  • Komprimera en PDF
Konvertera dokumentet till PDF eller komprimera det

Redigeringsverktyg

Alla verktyg som är specifika för följande åtgärder finns under alternativet Redigera i det övre navigeringsfältet:

• Flytta, ta bort, infoga eller rotera sidor i en PDF
  • Slå samman flera filer till en PDF
  • Redigera text och bilder i en PDF
  • Lägga till kommentarer i en PDF
  • Göra en skannad PDF redigerbar
Redigera PDF

Obs! Vissa av verktygen är bara tillgängliga i datorprogrammen Acrobat Reader DC och Acrobat DC. Beroende på din prenumeration kan du se något av följande alternativ för sådana verktyg: ladda ned, starta en kostnadsfri demoversion eller köp.

Delningsverktyg

Alla verktyg som är specifika för följande åtgärder finns under alternativet Dela i det övre navigeringsfältet:

• Dela filer för kommentering eller visning
  • Redigera bort känsligt innehåll från en PDF
  • Komprimera en PDF
  • Skydda en PDF med lösenord
Dela dokument

Obs! Vissa av verktygen är bara tillgängliga i datorprogrammen Acrobat Reader DC och Acrobat DC. Beroende på din prenumeration kan du se något av följande alternativ för sådana verktyg: ladda ned, starta en kostnadsfri demoversion eller köp.

Signeringsverktyg

Alla verktyg som är specifika för följande åtgärder finns under alternativet Signera i det övre navigeringsfältet:

• Skicka dokument till andra för signering
  • Lägga till en signatur för signering
  • Skapa återanvändbara signaturmallar
  • Skapa ett återanvändbart dokument som du kan skicka till andra för signering
Signera dokument eller skicka för signering

Överföra filer

Klicka på Överför en fil på startsidan. Välj en fil i Utforskaren och klicka på Öppna. Den valda filen överförs till Document Cloud. Du kan också överföra filer från fliken Dokument eller dra filerna till filområdet Senaste.

Överföra filer

Ladda ned filer när du har utfört en åtgärd

När du utför en åtgärd i ett dokument visas en förloppsindikator i det övre högra hörnet av startvyn.

Förloppsindikator för dokumentåtgärd

När du är klar visas en bock. Filen sparas automatiskt till Document Cloud. Om du vill spara filen på datorn klickar du på bocken och sedan på hämtningsikonen.

Hämta fil