Från och med 29 november 2018 stöder Google Maps inte längre leverans av vissa data som påverkar hur den aktuella funktionen kartvy fungerar i Photoshop Elements. När du växlar till platsöversikten i Photoshop Elements, version 2018 eller tidigare, laddas därför inte kartvy. Alla platstaggar förblir dock intakta och tillgängliga i panelen Taggar. Om du vill fortsätta att använda funktionen Kartvy, uppgradera till Photoshop Elements 2019.

map-does-not-load-eo
Kartvy laddas inte vid växling till Platsöversikt

Produktversioner som berörs

Photoshop Elements 2018 eller tidigare

Operativsystem

Windows och macOS

Påverkan

Funktionen Kartvy är inte längre tillgänglig i Platsöversikten i Elements Organizer. Alla existerade platstaggar förblir dock intakta och tillgängliga i panelen Taggar.

Tillfällig lösning

En ny karttjänst kommer presenteras i Photoshop Elements 2019. Om du vill fortsätta att använda funktionen Kartvy, rekommenderas det att du uppgraderar till Photoshop Elements 2019.