Om du har installerat Adobe Premiere Elements kan du skapa snabbfilmer och videoberättelser med Elements Organizer.

Om du vill skapa snabbfilmer väljer du önskad resurs och klickar sedan på Skapa > Snabbfilm. Adobe Premiere Elements startar och ger dig möjlighet att skapa snabbfilmer.

Skapa videoberättelser genom att välja önskad resurs och sedan klicka på Skapa > Videoberättelse. Adobe Premiere Elements startar och ger dig möjlighet att skapa videoberättelser. Mer information om videoberättelser finns i Skapa en videoberättelse.