Läs om hur du skapar fotokalendrar i Elements Organizer.

Skapa fotokalendrar

Se till att du har Photoshop Elements installerat innan du använder den här funktionen. Du gör det för att eftersom Photoshop Elements som du kan använda till att skapa fotokalendrar startas från Elements Organizer. 

  1. Klicka på Skapa och välj Fotokalender. Photoshop Elements startas.

  2. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa en fotokalender.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy