Tredjepartsplugin-program för Illustrator

Lägg till ännu fler funktioner i Adobe Illustrator. Här hittar du senaste plugin-program från tredjepartsutvecklare ordnade i kategorier.

Plugin-program hittar du också genom att söka i vår databas Partner Finder över utvecklare.

3D

Andrew's Vector Plug-ins Volume 6 PerspectiveGrid
Plugin för 3D-grafik, stödraster, justering samt enpunkts- och tvåpunktsperspektiv.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 22 Starburst

Skapa stjärngrafik, 3D-stjärnor, reliefeffekter och blommor med mera för Illustrator 10, CS, CS2, CS3 och CS4. Illustrator CS4-versionen har ännu fler funktioner plus ytterligare stjärnformer.

Comnet — FoldUP! 3D 1.1

Få prototyperingsfunktioner i Illustrator för att skapa förpackningsdesign och andra flerdimensionella projekt.

CValley, Inc. — FILTERiT

Plugin med över 82 fantastiska vektoreffekter som läggs på i realtid med hög hastighet.

Esko — Studio

En komplett lösning för förpackningsdesign i 3D. Arbeta i en 3D-miljö som om du höll i själva paketet i handen och upprätthåll en levande länk mellan 3D-visualiseringen och den ovikta 2D-strukturen. Studio erbjuder en 3D-visningsmiljö där designers kan se sina bilder appliceras direkt på förpackningen.

Bygg- och anläggning, konstruktion

Code Zebra, Inc. — Symbols for Illustrator

Code Zebras Symbols for Illustrator innehåller tusentals tekniska symboler för arkitektur, byggtjänster, landskapsarkitektur, el, mekanik, fästelement, samt allmänna symboler (som människor, bilar och nätverk). Dessa minutiöst utformade symboler uppfyller alla gällande branschstandarder och många bibliotek innehåller detaljerade isometriska vyer av fästelement, mekaniska och strukturella komponenter, elektriska kontakter med mera.

HOT DOOR — CAD Patterns

134 vektorbaserade mönsterplattor. Mönstren hopfogas skarvfritt och utgörs bl.a. av marmorering, skrafferingar, tegel, ådring, sten, kakel, byggmaterial med mera.

HOT DOOR — CADtools

Rita i valfri skala och dimensionera bilden med ett musklick, och styr numeriskt storlek och placering av objekt eller punkter. Bara klicka och dra med CADtools för att lätt och elegant skapa bilder – direkt i Adobe Illustrator.

Rick Johnson/Graffix – Concatenate

Concatenate sammanfogar två eller flera banor till en sammanhängande bana. Det är särskilt användbart för att rensa upp i CAD-ritningar och EPS-filer som har konverterats till Adobe Illustrator eller för att exempelvis förena och dra gränslinjer på vektorkartor.

Kläder och textilformgivning

Andrew's Vector Plug-ins Volume 17 PatternPrint
Hantera färgrutor för mönster och kombinera dem för att skapa grafikformat för användning i mode, bakgrunder med mera.

Artlandia Collection

Artlandia Collection är idealisk för att skapa ytmönster, textildesign, försättsblad, webbsidesbakgrunder, illustrationer och alla andra projekt där upprepade mönster behövs.

Artlandia — SymmetryWorks

Skapa direkt levande interaktiva mönster, bilder och ornament på några sekunder. Du kan skapa kopior av markerade bildelement. Denna enkla funktion är faktiskt motorn i den nya versionen och kommer att förändra ditt sätt att designa mönster.

Generation Digital – Vector Repeat Pro

Vector Repeat Pro automatiserar upprepningsfunktionerna i Adobe Illustrator, inklusive raka upprepningar ytmaterial, drops och shifts och används inom mode, textil och formgivning av för att drastiskt påskynda designprocessen.

Generation Digital – Vector Weave Pro

Vector Weave Pro är ett program för att skapa rutiga och randiga mönster som ger designern ett snabbare och effektivare sätt att utveckla vävda mönster i Adobe Illustrator. Vector Weave kan Pro med hjälp av texturer även skapa melerade mönster.

Generation Digital – Colorist Pro

Colorist Pro gör det möjligt för designers att omfärga material som innehåller upprepningar, väveffekter och grafik med Adobe Illustrator. Med Colorist Pro kan man vända färgernas lägen, ändra befintliga färger och slumpmässigt färglägga bilden. Colorist Pro skapar också alla tekniska data för ett tryck eller ett tyg genom att generera färgrutor och namnen på varje färg nederst bilden.

Hirsch — Embroidery i2

Embroidery i2 ger möjlighet att rita objekt med Adobe Illustrator och konvertera objekten till stygn i samma fönster. Eftersom det är ett plugin-program fungerar Embroidery i2 på både Intel®-baserade Mac-datorer och PC.

Kartografi

Avenza MAPublisher
Avenza MAPublisher överbryggar klyftan mellan Geographic Information Systems (GIS) och avancerad grafisk design av högklassiga, högupplösta tryckta och elektroniska kartor.

Kelso Cartography

Denna kartografiinriktade webbplats har länkar till specialiserade plugin-program för kartografer.

MapStudio

MapStudio har en uppsättning orienteringsverktyg och symboler för Illustrator som hjälper dig att rita högklassiga orienteringskartor snabbare än någonsin.

Rick Johnson/Graffix – Concatenate

Concatenate är ett pluginfilter för Adobe Illustrator som sammanfogar banor till en sammanhängande bana. Det är särskilt användbart för att rensa upp i CAD-ritningar och EPS-filer som har konverterats till Adobe Illustrator eller för att exempelvis förena och dra gränslinjer på vektorkartor.

Rick Johnson/Graffix — Track Plan Tools

Rita snabbt upp spårplaner för järnväg. Använd den dockningsbara Trackplan-paletten för att välja storlek på spårkorsningar, skala, kurvradie med mera. Spåren ansluts automatiskt.

Stephen Vincent – PointTweaker

Se och finjustera koordinaterna för banpunkter. Bandata visas också.

Färger

Andrew's Vector Plug-ins Volume 2 ColorPath
ColorPath innehåller rutnäts-, spiral-, ram-/kant, färg- och linjeeffekter för Illustrator 10, CS, CS2, CS3 och CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 3 Gradients

Gradient har två kraftfulla plugin-program för övertoningar och övertoningstexturer, mönster, symboler och format. Den innehåller också proportioner och genomskinlighet med Illustrator CS4.

Astute Graphics — Phantasm

Phantasm har ett komplett utbud av professionella färgjusteringar och tryck-/publiceringsfunktioner nära integrerade i Adobe Illustrator (Mac och Windows®). Välbekanta reglage för intensitet, kontrast, nyans, mättnad, nivåer kurvor med mera finns som filter och direkteffekter.

Genometri Pte. Ltd. – GenoPal 2.1

GenoPal är ett lättanvänt verktyg för färgkombination och -matchning. Man väljer färg på en palett eller i valfritt fönster eller i valfri bild på skärmen. GenoPal söker bland över 16 miljoner färger för att hitta den rätta. Det genererar spännande paletter som du kan spara, läsa i HEX eller exportera direkt till Adobe Photoshop® eller Illustrator.

Worker72a — SepPreview

SepPreview möjliggör för användare att visa och skriva ut Illustrator-dokument som färgseparationer, i färg.

Rit- och målningsverktyg

Andrew's Vector Plug-ins Volume 1 Creation
Creation innehåller funktioner för duplicering av runda och abstrakta objekt för Illustrator 10, CS, CS2, CS3 och CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 7 VectorWand

Med VectorWand kan du måla på effekter som skalning, färg, rotation, övertoningar, nyanser, opacitet, punktmanipulation med mera via verktygslådan; ändra en eller flera banor, symboler, symboltext eller övertoningar med mera.

Astute Graphics -- DynamicSketch

Producera dynamiska vektorformer direkt från scratch, ändra befintliga former och justera detaljnivån medan du ritar vektorer på ett mer naturligt sätt.

Astute Graphics -- MirrorMe

Spegla materialet direkt på en eller flera reflekterande axlar.

Astute Graphics -- SubScribe

Ger enkel tillgång till vanliga ritgöromål som linjer till/från kurvtangenter eller vinklar samt cirklar och bågar som definierats med 2 eller 3 punkter.

Utvecklare

Generation Digital – Vector Repeat Pro
Vector Repeat Pro automatiserar upprepningsfunktionerna i Adobe Illustrator, inklusive raka upprepningar, drops och shifts och används inom mode, textil och formgivning av för att drastiskt påskynda designprocessen.

Generation Digital – Vector Weave Pro

Vector Weave Pro är ett program för att skapa rutiga och randiga mönster som ger designern ett snabbare och effektivare sätt att utveckla vävda mönster i Adobe Illustrator. Vector Weave kan Pro med hjälp av texturer även skapa melerade mönster.

Generation Digital – Colorist Pro

Colorist Pro gör det möjligt för designers att omfärga material som innehåller upprepningar, väveffekter och grafik med Adobe Illustrator. Med Colorist Pro kan man vända färgernas lägen, ändra befintliga färger och slumpmässigt färglägga bilden. Colorist Pro skapar också alla tekniska data för ett tryck eller ett tyg genom att generera färgrutor och namnen på varje färg nederst bilden.

Filkonvertering

E-Spec, Inc. — JPEG Publisher v6.0 for Illustrator

JPEG Publisher skapar JPEG-filer varje gång en Illustrator-fil sparas på en målplats. JPEG-filer skapas efter individuella inställningar för hela filen, kombinationen lager eller lager/underlager. När sedan Illustrator-filen redigeras på målplatsen blir även JPEG-filen automatiskt uppdaterad.

Teckensnitt och materialhantering

DB Palette
Bilddatabas-plugin. Dela filer som skapats i BF Palette inom nätverket. Paketera bilder, inklusive länkade bilder, för tryck/utskrift.

Extensis — Suitcase Fusion

Suitcase Fusion är en professionell teckensnittshanterare för Mac och eliminerar de problem med teckensnitten som kreatörer ställs inför varje dag. Den kombinerar det bästa av Suitcase och Font Reserve för tillförlitlig och smidig teckensnittshantering.

Extensis — Suitcase for Windows

Denna professionella teckensnittsfunktion för Windows eliminerar problem med teckensnitt som kreatörer ställs inför varje dag. Det ger ytterst kraftfull teckensnittshantering i Windows.

Extensis — Portfolio 8.5 (fristående version)

Vill ni ha ordning på alla era tusentals bilder och filer? Använd då Portfolio 8.5, ett intuitivt, kraftfullt och utbyggbart system.

Extensis — Suitcase Server X1

En problemfri lösning för hantering av teckensnitt i arbetsgrupper; Suitcase Server X1 säkerställer enhetlig användning av teckensnitten, eliminerar problem med dubbla teckensnitt och ger licenskontroll.

Insider Software Inc. — FontAgent Pro Server 3

FontAgent Pro Server ger skalbarhet, snabbhet, säkerhet, stabilitet och enkelhet för såväl kreatörer som affärsfolk. Detta plugin-program reparerar, optimerar och licenshanterar alla era teckensnitt, så att du kan lägga mindre tid på teckensnitten och mer tid på själva jobbet.

Insider Software Inc. — FontAgent Pro 4

FontAgent Pro 4 ger en enorm mängd teckensnittsfunktioner i Mac. Du kan fortfarande reparera, optimera och organisera dina teckensnitt, och sedan bygga hierarkiska teckensnittsbibliotek som du kan aktivera, hantera, säkra, skriva ut och förgranska.

Insider Software Inc. — FontAgent Pro 4 for Windows

FontAgent Pro 4 ger kraftfull teckensnittshantering i Windows. Många Windows-användare tror att de är immuna mot teckensnittsproblem, men genom att ha alla teckensnitt under Teckensnitt på Kontrollpanelen ödslar de systemresurser, får överlastade menyer, långsamma systemprestanda och riskerar krascher.

Insider Software Inc. — Smasher

Smasher, prestandapartnern till Mac OS X Font Manager, ger dig möjlighet att ha järnkoll på teckensnitten för att lösa problem snabbt. Fixa teckensnittsvisningen och utskriftsproblem, kontrollera teckensnittets integritet, städa upp i teckensnittsmappen, eliminera programkrascher och prestandaproblem, hitta saknade teckensnitt och flytta teckensnitt mellan Mac OS 9 och Mac OS X.

Diverse

Andrew's Vector Plug-ins Collection
Plug-ins Collection innehåller volymerna 1 till 23 av Andrew’s Vector Plug-ins for Illustrator. Plugin-program kan användas på tusentals sätt: att skapa banor och mönster, hantera bilder och symboler, ändra övertoningar, mönster och banor för att skapa fantastiska banor, med mera.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 4 MultiToolbox

Med över 13 plugin-program i denna verktygsuppsättning kan du skapa vackra illustrationer och bilder. Det finns interaktiva och lättanvända funktioner, inklusive mönster, rutor, färg och linjeskalning.

Andrew’s Vector Plug-ins Volume 6 PerspectiveGrid

Plugin för 3D-grafik, stödraster, justering samt enpunkts- och tvåpunktsperspektiv.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 13 Spiral

Skapa många olika spiraler, bakgrunder, skisseffekter med mera för Illustrator 10, CS, CS2, CS3 och CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 15 Heart

Använd hjärtana till scrapbooks, mode, textilier, mönster med mera. Hjärtana kan förändras på många olika sätt.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 19 PointEffects

PointEffects innehåller fyra moduler med vilka man kan arbeta med banpunkter: förvrängning och tänjning, delning av banor och skissning, punkthantering samt tårtbitar för otroliga zoom- och mangaeffekter.

Kontext från LiveSurface

Context fungerar smidigt med Illustrator så att du kan se dina koncept, t.ex. utomhusaffischer, förpackningar eller brevpapper, sida vid sida medan du arbetar. Skapa fotorealistiska modeller på skärmen med ett klick.

Custom Flow Solutions — CFS HyperGraph

CFS HyperGraph är en automatisk lösning för tryckning av diagram. CFS HyperGraph gör automatiskt tryckklar layout för tidningar och tidskrifter. CFS HyperGraph hämtar automatiskt finansiella data från källor som AP, Bloomberg m.fl. och skapar sedan tryckklara diagram som EPS-, PDF- eller Illustrator-dokument och monterar dem i Adobe InDesign-® eller CCI-layouter.

Eurosystems — CoCut

CoCut erbjudander plugin-program för skyltframställning med kraftfulla vinylskärningsfunktioner så att man kan skära ut direkt från Illustrator. CoCut plottar alla dina mönster med en knapptryckning. Direktstyr plotterns hastighet, upplösning och knivtryck.

HOT DOOR — MultiPage

Producera och publicera i en och samma miljö. Skapa flera sidor i Adobe Illustrator och exportera eller skriv ut flera sidor med lätthet. Version 4 har stöd för export av flersidig PDF, JPEG och EPS för bättre webb- och tryckdesign.

HOT DOOR — Perspective

Arbeta med isometriska, sneda och perspektiviska ritverktyg direkt i Adobe Illustrator. Rita linjer, ytor, kuber och cylindrar mot ett justerbart rutnät för slående presentationer.

North Atlantic Publishing Systems — CopyFlow Gold for Adobe Illustrator

Tack vare att CopyFlow Gold for Adobe Illustrator är så bra på att exportera/importera text är det en favorit på översättningsbyråer. CopyFlow Gold används oftast för att batchexportera formaterad text från Illustrator-dokument till ett datoriserat översättningssystem, och sedan batchimporteras den översatta texten tillbaka till sin ursprungliga plats – allt utan att typograferingen förändras. CopyFlow Gold kan köras på hela mappar med Illustrator-dokument; det ger kortare produktionstid och sparar tid och pengar.

Rorohiko Workflow Resources — Soxy

Det kan bli problem när det finns flera versioner av program som Illustrator eller InDesign installerade i samma dator. När man dubbelklickar på en fil startas ofta fel programversion. Omedvetet sparar du då kanske filen i fel version. Kanske kunden inte kan öppna filen när du returnerat den? Soxy ger en lösning på problemet i Mac OS X och Windows.

Förpackningsdesign

Esko – DeskPack
Med DeskPack blir Illustrator ett fullfjädrat förpackningsprogram. Med hjälp av Eskos kunskaper inom preproduktion kan du nu öka produktiviteten och minska antalet fel när du arbetar i ditt favoritprogram för design. DeskPack består av en uppsättning moduler som passar alla prepressmiljöer. Från import av strukturella designfiler (CAD-data) till framtagning av upprepningar av tryckfärdiga produktionsfiler erbjuder DeskPack den bästa lösningen.

Esko — Dynamic Barcodes

Skapa dynamiska streckkoder med säker tryckbarhet. Dynamic Barcodes innehåller ett brett spektrum av standardstreckkoder med avancerade funktioner som automatisk ramgenerering, breddreduktion och upplösningsberoende skalning av utdata.

Esko — Preflight

Kontrollera alla inkommande filer så tidigt som möjligt för att minimera kostnader för fel eller för att validera designen innan du skickar dem till tryck. Med Preflight for Illustrator kontrolleras filen mot en personlig profil och en valideringsrapport genereras. Denna interaktiva rapport visar dig de ev. fel som finns i bildtyper och upplösning, linjebredder, färgrymder, minimiprocent, teckensnittsregler med mera.

Esko — BoostX

BoostX är en portfölj med dedikerade verktyg som snabbar upp ofta använda markerings- och justeringsmoment och har också nya sätt att hantera dekorfärger och specialtryckfärger – utöver de kraftfulla funktionerna i Illustrator.

Esko — Image Extractor

Inbäddade bilder i Illustrator-filer kan inte redigeras, vilket gör sista-minuten-ändringar omöjliga. Med Image Extractor kan du konvertera inbäddade bilder till externt länkade bilder och redigera dem i Adobe Photoshop.

Esko — Channel Mapping

Mappa om kanaler med inbäddade eller länkade bilder till någon använd tryckfärg i dokumentet. Channel Mapping mappar om tryckfärgen för alla vanliga bildformat (TIFF, JPEG, PSD, Photoshop DCS, Photoshop EPS, PNG och GIF).

Esko — Viewer

En korrekt visualisering av förpackningsdesignen är avgörande i en professionell miljö. Med Viewer kan du arbeta med fördefinierade tryckinställningar för att upptäcka de första tryckbara punkterna, simulera punktförstoring och misspass samt beräkna TAC.

Esko — Instant Trapper

Instant Trapper är den i särklass enklaste interaktiva svällningslösningen på marknaden. Svällning blir en fråga om att klicka på två element du vill ska svälla. All svällning placeras på ett separat lager och mittlinjerna beräknas automatiskt.

Esko — PowerTrapper

Med Eskos automatiska svällningsmotor utför PowerTrapper svällning på några sekunder. Du kan göra förinställningar med många regler och undantag för att utföra svällningen enligt dina specifikationer. Direktändringar görs enkelt i det mycket intuitiva användargränssnittet. PowerTrapper finns som fristående modul eller som klient-server-baserad lösning.

Esko — Seamless Repeat

Gravyr- och flexocylindrar måste ofta trycka utan synlig skarv. Baserat på den ingående grafiken och cylinderstorleken beräknar Seamless Repeat korrekt avstånd och antal upprepningar för att korrekt fästa tryckmaterialet kring cylindern. Vanliga användningsområden är tapeter, laminat, möbelklädsel, vinylgolv med mera.

Esko — Dynamic Panels

Med Dynamic Panels gör du dynamiska bildinformationspaneler. Panelerna synkas automatiskt och visar tryckfärg, dokument och/eller jobbinformation. Definiera dina egna paneler och återanvänd dem i alla dina jobb. Informationsfälten och färgrutorna med mera uppdateras automatiskt.

Esko — White Underprint

Lägg till vit undertrycksfärg i filen med ett par klick. Ange färgnamn och krympning så skapas automatiskt rätt objekt på ett separat lager baserat på bilden. Kan också användas för att skapa finishinglager (t.ex. för övertrycksfernissa eller relief).

FFEI — RealPro Toolkit

Konvertera Adobe Illustrator till en komplett prepress-paketeringsdator med RealPro Toolkit – en uppsättning plugin-program för Adobe Illustrator. RealPro Toolkit är kompatibelt med alla befintliga arbetsflöden och ger all funktionalitet hos riktigt kraftfulla arbetsstationer inuti Adobe® Illustrator®. Funktioner: filredigering och förberedelser, färghantering, svällning samt kapsling/steg och repetitioner. RealPro Toolkit kan också utvidgas för specialistfunktioner som cylinderrepetitioner, mönster och för-förvrängning av grafiken. Finns för Mac och PC.

Banredigeringsverktyg

Andrew's Vector Plug-ins Collection
Plug-ins Collection innehåller alla plugin-program från graphicxtras.com i ett och samma paket för Illustrator 10, CS, CS2, CS3 och CS4, inklusive Zigzag, MultiToolbox, Gradient, Contour, LatticeConnect, VectorWand med flera.

Andrew's Vector Plug-ins GradientMesh

Använd enkla eller extrema tänjnings- och färgeffekter på ett nät samt ändra ett tänjningsnät.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 12 ShapeFX1

ShapeFX1-setet innehåller en formskapande plugin för många former plus en tänjningsplugin för extrem och måttlig tänjning av markerade banor. Nu har formpluginmodulen fått fler funktioner i Illustrator CS4 för ovanliga och extrema banor.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 18 Contour

Plugin för kontur, zoom och insättning på banor, bilder och symboler för Illustrator 10, CS, CS2, CS3 och CS4.

Astute Graphics -- ColliderScribe

Ordna snabbt och enkelt former i formationer och mönster.

Astute Graphics -- InkScribe

Ersätter ritstiftet och tillhörande verktyg och revolutionerar det sätt på vilket du ritar exakta och beräknade former.

Astute Graphics -- VectorScribe

Redigera, skapa och mät grafiken både dynamiskt och noggrant med dessa plugin-program.

Astute Graphics -- WidthScribe

Förbättra vektorarbetet genom varierande penseldrag både snabbt och enkelt.

CValley, Inc. — Xtream Path

Dra varsomhelst på en bana och redigera just där.

Rick Johnson/Graffix – Concatenate

Concatenate är ett pluginfilter för Adobe Illustrator som sammanfogar banor till en sammanhängande bana. Det är särskilt användbart för att rensa upp i CAD-ritningar och EPS-filer som har konverterats till Adobe Illustrator eller för att exempelvis förena och dra gränslinjer på vektorkartor.

Rick Johnson/Graffix – Cutting Tools

Cutting Tools innehåller tre verktyg: 1) Hatchet, som skär genom alla banor vid en viss punkt, inte bara den översta, 2) Saber Saw som skär genom alla banor som korsar den ritade samt 3) Vector Vac med vilken du antingen kan klicka banor eller dra genom dem för att ta bort dem.

Rick Johnson/Graffix – Nudge Palette

Justera positionen för en mönstrad fyllning i ett objekt eller en streckad linje på en bana. Med piltangenterna flyttar du linjen eller mönstret en punkt i taget. Med hjälp av andra tangenter kan du korta eller förlänga avståndet.

Rick Johnson/Graffix – SquareUp

Omvandla en markerad banas fästpunkter till hörnpunkter och justera bansegment så att linjerna inom 20 grader vertikalt och horisontellt rätas upp.

Rick Johnson/Graffix — Track Plan Tools

Rita snabbt upp spårplaner för järnväg. Använd den dockningsbara Trackplan-paletten för att välja storlek på spårkorsningar, skala, kurvradie med mera. Spåren ansluts automatiskt.

Stephen Vincent — Curvius

Curvius lägger sju nya filter på Illustrators filtermeny: Crenellate, Reverse Path, Roughen, Roulette, Simplify, Smooth och Straighten.

Stephen Vincent — Kimbo

Kimbo lägger elva nya verktyg i två verktygsgrupper på Illustrators verktygspalett. Med dessa kan man skapa grafik som annars skulle vara svår att göra.

Stephen Vincent — Mesh Utils

Mesh Utils utgörs av åtta filter och ett verktyg för att skapa, färglägga och på annat sätt hantera övertoningsnät.

Stephen Vincent — PointTweaker

Se och finjustera koordinaterna för banpunkter. Bandata visas också.

Virtual Mirror – Vector Studio

Lägg till fantastiska kreativa filter och oumbärliga arbetsflödesverktyg för enkla konstruktionsprojekt. Åtta plugin-program med kraftfulla formredigeringsverktyg, elegant texturering, intuitiv och interaktiv färgredigering samt hantering av arbetsyta.

Mönster och texturer

Andrew's Vector Plug-ins Volume 4 MultiToolbox
Med MultiToolbox hanterar du banor, bilder och symboler på hundratals sätt. Den har också funktioner för punkthantering, cirklar, målning, spiraler, duplicering och rutmönster samt en funktion för att dra banor med mera.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 5 Zigzag

Zigzag, ett plugin-program för kanter och sicksackmönster, innehåller hundratals mönster för fantastiska effekter och illustrationer.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 9 SymbolTexture

SymbolTexture är en texturgenerator och mönsterdesignplugin som använder symboler. Skapa dramatiska och unika texturer på några sekunder och ändra densiteten på och fördelningen, rotationen och skalningen av symboler.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 14 StarCauldron

Plugin för att skapa tusentals olika stjärnor och former. Illustrator CS4-versionen har många olika layoutfunktioner för ännu mer dramatiska stjärneffekter.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 15 Heart

Skapa tusentals unika hjärtmönster för Alla hjärtans dag och romantik. Illustrator CS4 versionen har ännu fler layoutfunktioner.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 17 PatternPrint

Hantera färgrutor för mönster och kombinera dem för att skapa grafikformat för användning i mode, bakgrunder med mera.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 20 RandomTouch

RandomTouch lägger in slumpmässiga partikeleffekter i Illustrator och består av fem plugin-program: för bakgrunden (med hjälp av markerade banor eller symboler och mer komplicerade mönster), för partiklar, för slumpmässigt virrvarr av t.ex. stjärnor, cirklar och ovaler. Med mera.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 24 GXLatticeConnect

GXLatticeConnect har galler- och nätformgivning och är fullmatad med många fantastiska nätmönster. Använd den fristående eller med Illustrator 10, CS, CS2, CS3 eller CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 25 GXRain

Skapa regn, omloppsbanor, partiklar, ramar med mera med markerade banor, bilder eller symboler eller färdiga mönster.

Artlandia Collection

Artlandia Collection är idealisk för att skapa ytmönster, textildesign, försättsblad, webbsidesbakgrunder, illustrationer och alla andra projekt där upprepade mönster behövs.

Artlandia — SymmetryWorks

Skapa direkt levande interaktiva mönster, bilder och ornament på några sekunder. Du kan skapa kopior av markerade bildelement. Denna enkla funktion är faktiskt motorn i den nya versionen och kommer att förändra ditt sätt att designa mönster.

Fantastic Machines — Tile Tools

Fantastic Machines Tile Tools är en uppsättning av 21 Photoshop-kompatibla grafiska filter som kan användas för att skapa fantastiska sammanfogningsbara bilder och texturer. Prova en demo med sju aktiva filter.

http://www.hotdoor.com/index.php?content=cadpatterns&navcontent=cadpatternsHOT DOOR — CAD Patterns

134 vektorbaserade mönsterplattor. Mönstren hopfogas skarvfritt och utgörs bl.a. av marmorering, skrafferingar, tegel, ådring, sten, kakel, byggmaterial med mera.

Rick Johnson/Graffix – Nudge Palette

Justera positionen för en mönstrad fyllning i ett objekt eller en streckad linje på en bana. Med piltangenterna flyttar du linjen eller mönstret en punkt i taget. Med hjälp av andra tangenter kan du korta eller förlänga avståndet.

Stephen Vincent – VTexture

Skapa naturliga texturer som direkteffekter i övertonat material. Texturerna skapas som banor. Lek med inställningar och övertoningar för att skapa ett oändligt urval vackra effekter.

Stephen Vincent – Tessella

Med Tessella skapa du inte bara rektangulära mönster utan även rombiska, hexagonala och triangulära.

Skriva ut

ArtOptimizer
ArtOptimizer minskar storleken på bilder som är länkade till ett Illustrator-dokument genom att eliminera överflödiga bilddata. Det minskar automatiskt bildupplösningen, skalar bilder i Photoshop enligt måtten i Illustrator och angiven målupplösning och återimporterar dem till 100 %.

Astute Graphics -- InkQuest

Identifiera och korrigera tryckproblem direkt.

GLUON – Slugger AI CS

Slugger AI CS är enkel automatiserad funktion för instruktionsmarginaler i Illustrator CS som uppdaterar viktig information om utskrifter.

QwikMarx

QwikMarx bygger exaktare layouter, vilket gör det lättare för alla berörda att se dimensionsmärkena på skärmen eller i en utskrift. Med QwikMarx visas dessa märken i själva dokumentet. Detta innebär att när en annons går genom de olika stadierna har varje person som arbetar på annonsen en exakt förståelse för vilka dimensioner den faktiska sidan, satsytan och utfallet har, liksom vilka de vikta dimensionerna är.

Rick Johnson/Graffix – Proof Block

Denna plugin skapar ett korrekturblock för att skicka illustrationer till redaktörer och art directors före publiceringen.

SmartApps — Sign&Banner

SmartApps Sign & Banner förenklar och påskyndar installation av breda skyltar och banderoller. Det har ett verktyg för snabb placering av öljetter, ett automatiskt verktyg för svällning i valfri storlek (speglad, duplicerad, färg) samt märken för banderollens vikning samt skalningsfunktioner. Med denna plugin, kan alla som skapar eller producerar skyltar och banderoller dramatiskt minska tillverkningstiden.

Worker72a — WhiteOP2KO

Kolla ban- och textobjekt i ett Illustrator-dokument, även dolda och låsta objekt och lager, och stäng av övertryckinställningen för vita objekt.

Worker72a — Scoop

Scoop samlar kopior av teckensnitt och monterade bildfiler och extraherar inbäddade rasterbilder samt sparar dem i en ny mapp.

Worker72a — Select Effects

Välj bilder med genomskinlighet, effekter och blandningslägen. Identifiera snabbt objekt som kan orsaka problem när de trycks eller förenklas.

Worker72a — SepPreview

SepPreview möjliggör för användare att visa och skriva ut Illustrator-dokument som färgseparationer, i färg.

X1 Color — Color Referee

Color Referee är ett kraftfullt verktyg för alla som hanterar Illustrator-filer för tryck. Denna plugin automatiserar det tidskrävande arbetet med att identifiera attributen för färgområden och objekt i all komplex Adobe Illustrator-design.

Säkerhetsdesign och antibedrägeri

Agfa Graphics — Arziro Design

En komplett samling moduler för säkerhetsdesign, varumärkesskydd och antibedrägeri. De är fullt integrerade med Illustrator CC för Mac och PC och skyddar produkter som t.ex. kuponger, biljetter, dokument, kort, etiketter och paket.

Skript

Scriptographer
Scriptographer är en skriptplugin-program för Adobe Illustrator. Det gör att du kan bygga ut Illustrator-funktioner med hjälp av JavaScript.

Specialeffekter

Andrew's Vector Plug-ins Volume 21 Layers
Använd lagerplugin-program (omvandlingar över flera lager) för animeringar med mera för Illustrator 10, CS, CS2, CS3 och CS4.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 23 Zoomlines

Zoomlines skapa zoomlinjer, fokuslinjer och dramatiska zoomeffekter i Illustrator – perfekt för design av mangaserier , illustrationer med mera.

Virtual Mirror – Vector Studio

Lägg till fantastiska kreativa filter och oumbärliga arbetsflödesverktyg för enkla konstruktionsprojekt. Åtta plugin-program med kraftfulla formredigeringsverktyg, elegant texturering, intuitiv och interaktiv färgredigering samt hantering av arbetsyta.

Symboler

Andrew's Vector Plug-ins Volume 8 SymbolPaint
SymbolPaint är en verktygslåda med målningsverktyg med stänk, borstar med mera för att måla symboler (t.ex. bilder, text, textsidor, markerade banor och nät).

Andrew's Vector Plug-ins Volume 9 SymbolsTexture

SymbolsTexture är ett plugin-program för generering av texturer och mönsterdesign med hjälp av symboler som erbjuder många olika alternativ för lager, animation, slumpgenerering och fördelning.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 10 SymbolsToolbox

SymbolsToolbox hanterar spiraler, rutnät, zoomning, slumpgenerering och cirklar med mera.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 11 SymbolHeadline

Banner- och rubrikplugin med många olika funktioner för att skapa fantastisk design av symboler på symbolpaletten.