Senast uppdaterad: 7 juni 2018

Vad är Adobe Stock?

Adobe Stock är en plattform där företagskunder kan licensiera arbeten med antingen en Standardlicens, en Förbättrad licens eller en Utökad licens.

Produkter och tjänster Licensiering Distribution
Adobe Stock Krediter On-demand-tjänster

Definitioner

”Krediter” är den valuta som används i Adobe Stock som företagskunder använder för att licensiera arbeten.

Krediter som krävs för de typer av arbeten som finns för närvarande

Antalet krediter som krävs för att licensiera olika typer av arbeten som är tillgängliga från och med ikraftträdandedatumet kan:

(A) visas på Adobe Stock-webbplatsen för enterprise-kunder;

(B) visas i bibliotekspanelen under licensieringsprocessen;

(C) anges på säljordern för typer av arbeten som är tillgängliga för licensiering från och med ikraftträdandedatumet på säljordern; och/eller

(D) anges i tabellen nedan:

Typ av arbete
Pris i krediter
Standardbild 1 kredit
HD-video 8 krediter
4K-video 20 krediter
Redaktionell bild (halv upplösn.) 5 till 25 krediter
Redaktionell bild (full upplösn.) 20 till 50 krediter
Redaktionell video 25 krediter
Premiumbild (halv upplösn.)
5 till 25 krediter
Premiumbild (full upplösn.) 10 till 50 krediter
Mallfil 1 till 4 krediter
3D-mediefil
1 till 10 krediter

Lägga till nya typer av arbeten

Adobe kan lägga till nya typer av arbeten som inte finns listade i säljordern och antalet krediter som krävs för att licensiera den nya typen visas:

(A) på Adobe Stock-webbplatsen för enterprise-kunder, och/eller

(B) på bibliotekspanelen under licensieringsprocessen.

Kunden bör titta på Adobe Stock-webbplatsen regelbundet för aktuell kreditinformation.  Genom att licensiera nya typer av arbeten som inte finns på en säljorder samtycker kunden till antalet krediter som krävs för att licensiera de arbeten som ingår i en ny kategori av arbeten.

Vad är Adobe Stock för Print-On-Demand?

Adobe Stock för Print-On-Demand är ett företagserbjudande som gör det möjligt för kunder att skapa reklammaterial och marknadsföringsprodukter till slutanvändare med SDK:er och API:er för Adobe Stock.

Produkter och tjänster Licensiering Distribution
Adobe Stock för Print-On-Demand Bilder On-demand-tjänst; SDK och API för Adobe Stock