Hantera Lightroom för Samsung-prenumeration i Samsung Galaxy Store

Lär dig hur du hämtar, installerar, hanterar och avbryter Lightroom för Samsung-abonnemang köpt från Samsung Galaxy Store

Hämta och installera Lightroom för Samsung

Hämta Lightroom för Samsung från Samsung Galaxy Store.

Uppgradera till en betald Lightroom för Samsun-prenumeration

Obs!

Om du har prenumerationen Alla program Creative Cloud, Planen Photography eller Lightroom-prenumerationen för ett fristående program har du redan en betald prenumeration på Lightroom.

1. Starta appen Lightroom på Samsung-enheten.

2. Tryck på ikonen  i det övre vänstra hörnet på skärmen och tryck sedan på Premiumfunktioner.

3. Tryck på Uppgradera nu. Du fördes till Samsung Galaxy Store där du kan köpa ditt prenumeration.

4. Logga in på ditt Samsung-konto. Dina faktureringsdata lagras på det här kontot.

5. Granska din prenumerations- och betalningsinformation och tryck sedan på Köp för att köpa ditt Lightroom för Samsung-abonnemang.

Avbryta Lightroom för Samsung-prenumeration

1. Öppna Samsung Galaxy Store-appen.

2. Tryck på Fler alternativ > Min sida > Kvitton > Objekt. Välj sedan Lightroom för Samsung.

3. Tryck på Avsluta.

4. Tryck på Avsluta prenumerationen igen för att bekräfta att du vill avbryta.

Om du inte längre har en Samsung-enhet kontaktar du Samsung för att säga upp Lightroom-prenumerationen.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online