Du visar hjälpinnehåll för version:

Felsökning och hjälp

Systemkraven för Windows och macOS finns i Systemkrav | Adobe Photoshop Lightroom.

Du kan hämta programmet från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för programmet. Mer information finns i Hämta dina Creative Cloud-program.

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program, inklusive Lightroom, från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Lär dig Ladda ned och installera Creative Cloud-testversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Lightroom och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Se Lägg till foton om du vill veta mer om hur du importerar dina foton till Lightroom för att redigera, organisera och dela.

Du har tillgång till reglagen i Redigera, såsom ljus, färg, effekter, detaljer, optik och geometri i vyn Detaljer. Lär dig mer om dessa reglage i Redigera foton.

Se Organisera foton om du vill veta mer om hur du kan organisera foton i Lightroom

Gå till Spara eller dela dina foton för att lära dig hur foton sparas på en dator, hårddisk eller ett flash-minne och delas på Facebook.

Ja, du kan migrera dina Lightroom Classic-foton till Lightroom. Mer information finns i Migrera foton från Lightroom Classic till Lightroom.

Om du stöter på problem när du ska migrera dina foton, se Möjliga fel | Migrera foton till Lightroom för att lösa dem.

Logga in på Adobe-kontot. Klicka sedan på Ändra för Nuvarande lösenord och följ instruktionerna på skärmen. Har du glömt lösenordet? Lär dig hur du kan återställa och ändra det.

Följ de här enkla stegen för att uppdatera kreditkorts- och faktureringsinformationen.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och få reda på Adobes prenumerationsvillkor.

Användarforum

Delta i konversationen.

Populära underforum till Lightroom