Du visar hjälpinnehåll för version:

Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Vilka är de lägsta systemkraven för att köra Lightroom?

Systemkraven för Windows och macOS finns i Systemkrav | Adobe Photoshop Lightroom.

Hur laddar jag ner och installerar Lightroom?

Du kan hämta Lightroom från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen. Mer information, inklusive hur du söker efter uppdateringar, finns i Hämta och installera Creative Cloud-program.

Kan jag hämta en testversion?

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program, inklusive Lightroom, från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Lär dig hämta och installera Creative Cloud-testversion.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Lightroom på en annan dator?

Du kan installera Lightroom och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Vanliga uppgifter

Hur gör jag för att importera foton?

Se Lägg till foton om du vill veta mer om hur du importerar dina foton till Lightroom för att redigera, organisera och dela.

Hur redigerar jag foton med hjälp av olika reglagen?

Du har tillgång till reglagen i Redigera, såsom ljus, färg, effekter, detaljer, optik och geometri i vyn Detaljer. Lär dig mer om dessa reglage i Redigera foton.

Hur gör jag för att organisera foton i Lightroom?

Se Organisera foton om du vill veta mer om hur du kan organisera foton i Lightroom

Hur kan jag spara foton till en dator, hårddisk eller ett flash-minne och dela dem online?

Gå till Spara eller dela dina foton för att lära dig hur foton sparas på en dator, hårddisk eller ett flash-minne och delas på Facebook.

Kan jag migrera mina Lightroom Classic-foton till Lightroom?

Ja, du kan migrera dina Lightroom Classic-foton till Lightroom. Mer information finns i Migrera foton från Lightroom Classic till Lightroom.

Vanliga problem

Får du problem när du migrerar Lightroom Classic-foton till Lightroom?

Om du stöter på problem när du ska migrera dina foton, se Möjliga fel | Migrera foton till Lightroom för att lösa dem.

Var kan jag hitta svar på vanliga frågor om Lightroom och Creative Cloud Photography-planerna?

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på din Adobe-kontosida med ditt aktuella Adobe ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Följ de här enkla stegen för att uppdatera kreditkorts- och faktureringsinformationen.

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och få reda på Adobes prenumerationsvillkor.