Du visar hjälpinnehåll för version:

Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Vilka är de lägsta systemkraven för att köra Lightroom CC?

Systemkraven för Windows och macOS finns i Systemkrav | Adobe Photoshop Lightroom CC.

Hur hämtar och installerar jag Lightroom CC?

Du kan hämta Lightroom CC från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen. Mer information, inklusive hur du söker efter uppdateringar, finns i Hämta och installera Creative Cloud-program.

Kan jag hämta en testversion?

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program, inklusive Lightroom CC från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Mer information finns i Hämta och installera en Creative Cloud-testversion.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Lightroom CC på en annan dator?

Du kan installera Lightroom CC och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Vanliga uppgifter

Hur gör jag för att importera foton?

Se Lägg till foton om du vill veta mer om hur du importerar dina foton till Lightroom CC för att redigera, organisera och dela.

Hur redigerar jag foton med hjälp av olika reglagen?

Du har tillgång till reglagen i Redigera, såsom ljus, färg, effekter, detaljer, optik och geometri i vyn Detaljer. Lär dig mer om dessa reglage i Redigera foton.

Hur gör jag för att organisera foton i Lightroom CC?

Se Organisera foton om du vill veta mer om hur du kan organisera foton i Lightroom CC.

Hur kan jag spara foton till en dator, hårddisk eller ett flash-minne och dela dem online?

Gå till Spara eller dela dina foton för att lära dig hur foton sparas på en dator, hårddisk eller ett flash-minne och delas på Facebook.

Kan jag migrera mina Lightroom Classic CC-foton till Lightroom CC?

Ja, du kan migrera dina Lightroom Classic CC-foton till Lightroom CC. Mer information finns i Migrera foton från Lightroom Classic CC till Lightroom CC.

Vanliga problem

Får du problem när du migrerar Lightroom Classic CC-foton till Lightroom CC?

Om du stöter på problem när du ska migrera dina foton, se Möjliga fel | Migrera foton till Lightroom CC för att lösa dem.

Var kan jag hitta svar på vanliga frågor om Lightroom CC och Creative Cloud Photography-planerna?

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på din Adobe-kontosida med ditt aktuella Adobe ID och lösenord. Där klickar du på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Mer information om hur du ändrar lösenordet och annan kontoinformation finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Följ de här enkla stegen för att uppdatera kreditkorts- och faktureringsinformationen.

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och få reda på Adobes prenumerationsvillkor.