Återställa till en tidigare uppdatering av Lightroom

1. Avinstallera den aktuella versionen av Lightroom

Mac OS:

Gå tillProgram > Adobe Lightroom > Avinstallera Adobe Lightroom och dubbelklicka på den körbara filen "Avinstallera Adobe Lightroom":

Avinstallera Adobe Lightroom

Windows:

1. Välj Inställningar på Startmenyn.
    2. I inställningar, välj  System > Program & funktioner.
    3. Välj Adobe Lightroom och välj sedan Avinstallera.
    4. Följ instruktionerna på skärmen.

Obs!

Alternativt, om du använder Lightroom CC 2015, kan du avinstallera med Creative Cloud-datorprogrammet enligt dessa instruktioner: Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-program

2. Hämta och installera Lightroom 2015.0/6.0 med installationsprogrammet.

Obs!

Obs: Installationsprogrammet på denna sida fungerar för både den permanenta versionen av Lightroom 6 och Creative Cloud-versionen av Lightroom CC 2015.

3. Hämta och installera den specifika tidigare uppdatering/korrigering som du vill återställa till (t.ex. CC 2015.5.1/6.5.1) härifrån.

Felsökning

Obs!

Om du får ett meddelande som säger Denna uppdatering är inte tillämplig för dig, har du missat steg 2. Grundversionen av version 2015.0/6.0 måste vara installerad innan du försöker installera uppdateringen/korrigeringen.