Adobe fortsätter att utveckla innovativa appar med oöverträffad teknik för mobila enheter. Som en del i det arbetet meddelar vi nu att Premiere Clip kommer att upphöra. Från och med 17 september 2019 kommer Premiere Clip inte längre vara tillgängligt att hämta i Google Play Store och Apple App Store.

Om du använder Premiere Clip i dag kan du fortsätta använda programmet. Du kommer dock inte få fler programuppdateringar eller teknisk support. Vi fortsätter att erbjuda teknisk support för Premiere Clip fram till 17 mars 2020.

Obs!

Från och med 30 april 2020 kommer funktionen ”publicera och dela” inte längre att vara tillgänglig. Dessutom kommer inga tidigare publicerade länkar att fungera.

Det går fortfarande att spara projekt i Mina projekt eller Mina publicerade videor.

Är du redo att prova något nytt?

Adobe Premiere Rush: Vårt nya program för videoredigering för datorer och mobila enheter

Adobe strävar alltid efter att leverera enastående programvara och tjänster till våra kunder. Premiere Clip lade grunden och efter fem års värdefull kundfeedback har vi nu nästa generation av videoredigering för mobiler: Premiere Rush.

Hämta Premiere Pro om du vill redigera dina Premiere Clip-projekt på datorn

Premiere Rush är ett allt-i-ett-verktyg för redigering som fungerar på iOS, Mac, Windows och Android. Skapa och dela proffsigt videoinnehåll i sociala kanaler var du än är. Det har enkla verktyg för färg, ljud, rörlig grafik med mera. Prova den kostnadsfria startplanen med tre exporter. Mer information finns i:

Hämta Premiere Rush CC här.

iOS   Android   Dator

Adobe Spark: Vår kostnadsfria videoredigeringsapp

Om du letar efter en enkel, kostnadsfri videoredigeringsapp för att skapa innehåll på bara några minuter är det Adobe Spark Video du söker. Även om du inte har någon tidigare erfarenhet kan du skapa korta videoberättelser för webben och iOS.

spark

Adobe Premiere Pro: Vårt professionella videoredigeringsprogram för datorer

Med videoredigeringsprogrammet Premiere Pro kan du skapa snygga videor och filmer. Bonus: Om du vill fortsätta arbeta i dina Clip-projekt på datorn kan du använda Premiere Pro och skapa proffsigt innehåll med den kreativa flexibilitet du vill ha.

EOL-pre-Pro

Frågor och svar

Adobe strävar alltid efter att leverera enastående programvara och tjänster till våra kunder. För fem år sedan lanserade vi Premiere Clip som ett mobilt videoredigeringsverktyg. Under dessa fem år har vi sett en explosionsartad ökning av onlineinnehåll och en ökad efterfrågan från våra användare att skapa ett mer robust verktyg för att tillgodose deras växande behov. Vi tog det vi lärt oss från Premiere Clip och flyttade utvecklingsfokus till ett allt-i-ett redigeringsverktyg, Premiere Rush, som fungerar på alla enheter (iOS, Mac, Windows, Android).

Från 17 september 2019 kommer Premiere Clip inte längre vara tillgängligt att hämta i Google Play Store och App Store.

Om du använder Premiere Clip i dag kan du fortsätta använda programmet. Vi kommer att fortsätta att erbjuda teknisk support till alla aktiva Premiere Clip-kunder fram till 17 mars 2020.

Om du vill skapa videor som ser professionella ut var du än är rekommenderar vi Premiere Rush, vårt nya, allt-i-ett redigeringsverktyg som innehåller enkla verktyg för färg, ljud, rörelsegrafik och mer. Bonus: Rush är tillgängligt på iOS, Android, Mac och Windows. För mer information, se Vad är Adobe Premiere Rush.

Ja, fram till 17 mars 2020.

Du kan använda Premiere Clip om du redan har hämtat det. Den officiella supporten för programmet upphör dock 17 mars 2020. Hämta och använd gärna Premiere Rush för att fortsätta skapa och dela videoinnehåll var du än är