Knappen Utskriftsinställningar svarar inte när du väljer Skrivaren hanterar färger i dialogrutan Skriv ut.

Lösning 1: Välj Skrivaren hanterar färger, återgå till Photoshop hanterar färger och välj därefter utskriftsinställningar.

Lösning 2: Uppdatera din Epson-skrivardrivrutin och installera Common Updater (Mac OS).

1. Avsluta Photoshop.
  2. Hämta och installera den senaste versionen av drivrutinen för din skrivare och ditt operativsystem från Epsons webbplats.
  3. Hämta och installera Common Updater 7.0.

Obs:
    Det finns en Common Updater för Mac OX 10.6 och 10.5.

4. Starta Photoshop och skriv ut en bild.

Lösning 3: Uppdatera din Epson-skrivardrivrutin (Windows)

1. Avsluta Photoshop.
  2. Hämta och installera den senaste versionen av drivrutinen för din skrivare och ditt operativsystem från Epsons webbplats.

Obs: Se till att du väljer rätt version av drivrutinen för din version av Windows. Det finns olika drivrutiner för 32-bitars- och 64-bitarsversioner av Windows.

Lösning 4: Ange en annan skrivare som standardskrivare (Windows).

1. Avsluta Photoshop.
  2. Om din skrivare är Windows standardskrivare, ange en annan skrivare som standard. Sök efter "ändra standardskrivare" i hjälpen för Microsoft Windows för information om hur du anger en skrivare som standard.
  3. Öppna Photoshop, öppna en bild och välj Arkiv > Skriv ut.
  4. Välj Photoshop hanterar färger, klicka på Utskriftsinställningar och klicka på Klar eller OK.
  5. Avsluta Photoshop.
  6. Ange din föregående skrivare som standard i Windows.
  7. Öppna en bild och välj Arkiv > Skriv ut.

Lösning 5: Ta bort skrivaren och installera sedan den senaste drivrutinen (Mac OS).

1. Ta bort Epson-skrivaren från Skriv ut och faxa i Systeminställningar.
  2. Dra mappen /Library/Printers/EPSON till papperskorgen och töm papperskorgen.

Obs: Detta är systembiblioteksmappen, inte biblioteksmappen som finns under ditt användarnamn.

1. Installera den senaste skrivardrivrutinen.
  2. Anslut och slå på skrivaren, vilket gör att den läggs till i Skriva ut och faxa.
  3. Installera Common Updater.

Ytterligare information

Detta problem kan inträffa när du använder en äldre skrivardrivrutin eller när filer har skrivits ut med en äldre skrivardrivrutin.

Ibland kan skrivardrivrutinens inställningar skadas. Lösning 5 tar bort drivrutinen, vilket innebär att den även tar bort drivrutinens inställningar.