Systemkrav för Adobe Premiere Rush

Datorn måste uppfylla de tekniska minimikrav som beskrivs nedan för att köra Adobe Premiere Rush.

Gäller:

April 2021 (1.5.58)

Lägsta systemkrav för Premiere Rush

Windows

Minimikrav

Processor

Processor med flera kärnor och stöd för 64 bitar (rekommenderas: Intel Core i5, i7 eller motsvarande)

Operativsystem

Microsoft Windows 10 med stöd för 64 bitar (version 1903 eller senare)

Obs! Om du inte kan uppgradera operativsystemet på grund av begränsningar i maskinvaran kan du ändå använda Adobe Premiere Rush på iOS eller Android.

Drivrutin

Intel®-grafikdrivrutin för Windows® (version 25.20.100.6326)

RAM

8 GB RAM

Hårddiskutrymme

8 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen. (Det går inte att installera på flyttbara flashminnen.)

Bildskärmsupplösning

Bildskärm med 1 280 x 800 (1 920 x 1 080 eller högre rekommenderas)

Ljudkort

Ljudkort kompatibelt med ASIO-protokoll eller Microsoft Windows Driver Model

Internet

Internetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, utvärdering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

Valfritt

Premiere Rush på Windows har stöd för samma grafikprocessorer som Premiere Pro. Mer information finns i Rekommenderade grafikkort.

Obs!

NVIDIA har offentligt släppt Windows ODE-drivrutiner med stöd för CUDA 9.2 SDK som används i den senaste versionen av Premiere Pro. Detta är inte Microsofts standarddrivrutin, men du kan ladda ned den här drivrutinen direkt från NVIDIA, Version 411.63 (från 410-seriens drivrutiner).

macOS

Minimikrav

Processor

• Intel-processor med flera kärnor och stöd för 64 bitar (rekommenderas: Intel Core i5, i7 eller motsvarande)
  • Apple M1-chip

Operativsystem

macOS X v10.14 eller senare

Obs! Om du inte kan uppgradera operativsystemet på grund av begränsningar i maskinvaran kan du ändå använda Premiere Rush på iOS eller Android.

RAM

8 GB RAM

Hårddiskutrymme

8 GB ledigt utrymme på hårddisken. Ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen. (Det går inte att installera programmet på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen.)

Bildskärmsupplösning

Bildskärm med 1 280 x 800 (1 920 x 1 080 eller högre rekommenderas)

Ljudkort

Ljudkort kompatibelt med Apple Core Audio

Internet

Internetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, utvärdering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

Valfritt

Premiere Rush på macOS har stöd för samma grafikprocessorer som Premiere Pro. Mer information finns i Rekommenderade grafikkort.

iOS

• iOS 13 eller senare
  • iPhone 7 och nyare (enheter med A9 ARM-chip eller bättre)
  • iPad (enheter med A9 ARM-chip eller bättre)

Android

Alla följande enheter med Android 9.0 och senare stöds:

• Samsung Galaxy S20/20+, S20 Ultra, S20 FE, S10/10+,10e, S9/9+, S8/8+, A50, A70, Note 20/20+, Note 10/10+, Note9, Note8
  • Google Pixel 3/3XL, 2/2XL och 1/1XL
  • OnePlus 7/7 Pro, 6/6T-enheter och 5T
  • Sony Xperia 10/10+, XZ Premium, XZ3, XZ2 och XZ1
  • Xiaomi Mi 9, Mi 8, Pocofone F1 och Redmi Note 7/7 Pro

Språkversioner tillgängliga för Premiere Rush

• Engelska
  • Franska
  • Spanska
  • Tyska
  • Koreanska
  • Japanska
  • Italienska
  • Ryska
  • Portugisiska
  • Förenklad kinesiska
  • Nederländska
  • Polska
  • Svenska
  • Turkiska
  • Traditionell kinesiska
Obs!

Tjänsterna i Adobe Creative Cloud stöds för närvarande inte i Premiere Rush i Kina. Därför är Premiere Rush inte tillgängligt i denna region.