Signera dokument

Att signera dokument är en av de viktigaste funktionerna i Adobe Sign. Olika metoder för signering beskrivs här nedan.

Här beskrivs det vanliga tillvägagångssättet för signering av dokument som skickas till dig via Adobe Sign.

Via e-postlänk

1. Klicka på länken i e-postmeddelandet "Signera [dokumentnamn]".
  2. Klicka i fälten och ange eventuell begärd information.
  3. Klicka i signaturfältet. Ett popup-fönster öppnas.
  4. Ange ditt namn i avsnittet Namn högst upp i popup-fönstret. Förhandsgranska den nya signaturen eller klicka på ikonen Rita och rita din signatur med musen.
  5. Klicka på Använda.
  6. Klicka på knappen Klicka för att signera.

När du är inloggad i Adobe Sign

1. Gå till sidan Hantera.
  2. Dubbelklicka på ett avtal i avsnittet Väntar på att jag ska signera.
  3. Klicka i fälten och ange eventuell begärd information.
  4. Klicka i signaturfältet. Ett popup-fönster öppnas.
  5. Ange ditt namn i avsnittet Namn högst upp i popup-fönstret. Förhandsgranska den nya signaturen eller klicka på ikonen Rita och rita din signatur med musen.
  6. Klicka på Använda.
  7. Klicka på knappen Klicka för att signera.

Använd den här proceduren när du måste signera ett dokument och sedan skicka det till någon annan. Det här arbetsflödet tillåter inte att du får en signatur från en annan person.

1. Klicka på panelsidan på Endast jag signerar.
  2. Ange e-postadressen till personen som du vill skicka dokumentet till.
  3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett dokument som ska skickas.
  4. Välj alternativet Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra och släpp nödvändiga fält till dokumentet.
  7. Klicka på Signera och skicka.
  8. Fyll i fälten och skriv din signatur.
  9. Klicka på Klicka för att signera.

Obs!

Om du vill ha mer detaljerad information om proceduren hittar du den i de fullständiga stegvisa kommentarerna här!

Med iOS- och Android-appen för Adobe Sign kan du signera avtal, precis som i webbprogrammet.

1. Logga in på appen med dina användaruppgifter för Adobe Sign.
  2. Peka på alternativet Väntar på att jag ska signera till vänster i fönstret.
  3. Peka på avtalet som du vill signera.
  4. Peka på Öppna och signera i det övre högra hörnet.
  5. Peka på fält för att ange den begärda informationen.
  6. Peka på signaturfälten för att signera och skriva din signatur med ett finger eller en penna.
  7. Peka på knappen Använd.
  8. Peka på Slutför e-signering i övre högra hörnet.