Signera ett dokument

Här beskrivs det vanliga tillvägagångssättet för signering av dokument som skickas till dig via Adobe Sign.

Titta på videoklippet

Stegen i korthet

Via e-postlänk

1. Klicka på länken i e-postmeddelandet "Signera [dokumentnamn]".
  2. Klicka i fälten och ange eventuell begärd information.
  3. Klicka i signaturfältet. Ett popup-fönster öppnas.
  4. Ange ditt namn i avsnittet Namn högst upp i popup-fönstret. Förhandsgranska den nya signaturen eller klicka på ikonen Rita och rita din signatur med musen.
  5. Klicka på Använda.
  6. Klicka på knappen Klicka för att signera.

När du är inloggad i Adobe Sign

1. Gå till sidan Hantera.
  2. Dubbelklicka på ett avtal i avsnittet Väntar på att jag ska signera.
  3. Klicka i fälten och ange eventuell begärd information.
  4. Klicka i signaturfältet. Ett popup-fönster öppnas.
  5. Ange ditt namn i avsnittet Namn högst upp i popup-fönstret. Förhandsgranska den nya signaturen eller klicka på ikonen Rita och rita din signatur med musen.
  6. Klicka på Använda.
  7. Klicka på knappen Klicka för att signera.