Delegering/byta ut signerare

Mega Sign-skickade överföringar kan inte delegeras till en annan signerare. Om din ursprungliga mottagare inte är den person som måste skriva under dokumentet, ska du avbryta deras individuellt skickade Mega Sign-överföring. Sedan skickar du dokumentet som en ny överföring till den nya signeraren.

E-post studsade

Dubbelkolla att e-postadressen har angetts korrekt om e-postmeddelandet som skickades till en individuell mottagare studsar.

Om e-postadressen var korrekt, finns det flera felsökningar mottagaren kan utföra för att se till att de kan ta emot e-postmeddelanden från Adobe Sign.

• Kontrollera mappen för skräppost.
  • Lägg till echosign@echosign.com i adressboken eller listan över säkra avsändare.
  • Om e-posten har en strikt säkerhetsinställning som blockerar e-postmeddelanden med aktiva HTML-länkar, kan du prova att reducera inställningen.
  • Stäng av filtrering.

Du kan sedan ställa in en påminnelse för den individuella överföringen, så att ytterligare ett e-postmeddelande skickas till den e-postadressen med en begäran om att skriva under. Om problemet kvarstår ska du skapa en supportticket med problemuppgifterna och e-postadressen som studsar.

Om e-postadressen var felstavad eller felaktig, avbryter du den individuellt skickade Mega Sign-överföringen och skickar dokumentet som en ny överföring till den nya signeraren.

Misslyckad batch

En vanlig orsak är att samma e-postadress som Mega Sign-överföringen skickas från även finns med på mottagarlistan. Överföringar kan inte skickas till samma e-postadress som de skickas från. Dubbelkolla mottagarlistan och se till att e-postadressen som du använde för att logga in på Adobe Sign inte finns med på den.

Om problemet kvarstår skapar du en supportticket med problemuppgifterna, och inkluderar en skärmbild på alla eventuella felmeddelanden samt bifogar CSV-filen i meddelandet.