Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur laddar jag ner och installerar Digital Editions?

Hämta Digital Editions installationsprogramoch öppna sedan och kör den hämtade filen. Få hjälp med att installera Digital Editions på Windows och Mac OS.

Varför går det inte att installera Digital Editions?

Lär dig hur du löser problem med installation och uppdatering för Digital Editions.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Hur ändrar jag mitt Adobe-lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Aktivering

Hur många enheter kan jag aktivera?

Du kan aktivera Digital Editions sex på datorer och mobila enheter med ett Adobe ID. Om du når begränsningen, kontakten oss så återställer vi dina aktiveringar. För mer information om aktivering och innehållsportabilitet, se Vanliga frågor om Adobe Digital Editions.

Varför får jag ett felmeddelande om att licensen har redan har färdigställts av en annan användare?

Kontrollera att rätt Adobe ID som användes för att auktorisera Digital Editions genom att välja Bibliotek > Auktorisera dator. Om det är korrekt kontaktar du e-boksleverantören för att återställa aktiveringen. Se den här felsökningsguiden för mer information.

Jag får felet "för många aktiveringar" när jag försöker starta Digital Editions på Windows.

Du kan aktivera Digital Editions sex enheter. Om du byter datorer eller enheter, kan du få det här felet när du försöker starta Digital Editions. Se Auktoriserings- och startfel för Adobe Digital Editions 4.0 på Windows.

Jag får ett ”Adobe DRM-fel” när jag försöker att aktivera.

DRM-fel uppstår av flera orsaker. Se Felet ”Adobe DRM-fel” | Aktivera åtkomst till e-bok för lösningar.

Hur löser man andra aktiveringsfel?

Mer information finns i Aktiveringsfel i Adobe Digital Editions.

Vanliga frågor

Hur gör jag för att skicka en e-bok till min eReader?

Jag behöver hjälp med att använda Digital Editions på min iOS- eller Android-enhet.

Var hittar jag mer information?

Få anvisningsinformation och felsökningslösningar i Guiden Kom igång.

Community

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum