Om du loggar in på ett konto med administratörsbehörighet men ändå inte kan installera produkten, så kan din diskbehörighet vara skadad.

Reparera behörigheter med skivverktyget:

1. Välj Gå > Verktyg.
  2. Dubbelklicka på Skivverktyg.
  3. Markera volymen i vänstra panelen där du vill ha reparationsbehörighet.
  4. Klicka på fliken Skivkontroll.
  5. Välj den volym där du vill installera produkten och klicka sedan på Reparera diskbehörigheter.

Adobe Captivate-demonstrationen nedan visar hur du reparerar diskbehörigheter med Skivverktyg. Mer information om visning av denna demo finns i Visa demo av Adobe Captivate i kunskapsbasdokument.