Problem

Genom att välja alternativet Arkiv > Bläddra i Bridge när du har öppnat en fil i Adobe Indesign eller Adobe After Effects öppnas Adobe Creative Clouds skrivbordsprogram istället för Adobe Bridge.

Påverkade versioner

Bridge CC 6.2, Indesign CC 2015.4 och After Effects CC 2015.3

Operativsystem

Windows, Mac OS X

Lösning

Uppdatera Bridge CC till den senaste versionen för att åtgärda det här problemet.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy