Användarhandbok Avbryt

Nyheter i Bridge

Läs om nyheterna i den senaste versionen av Bridge.

De viktigaste nya funktionerna

September 2023-utgåvan (version 14)

multi-window

Flera fönster
Öppna flera fönster i Bridge, där varje fönster har flera innehållspaneler för multikörning.

keyboard-shortcut-customization

Anpassning av kortkommandon
Anpassa dina kortkommandon enkelt och välj bland en mängd olika tangentbordslayouter som passar dina behov bäst.

compress-extract

Komprimera/extrahera
Komprimera/extrahera filer för olika resurstyper i Bridge på ett enkelt sätt.

place-in-stager

Montera i Adobe Substance 3D Stager
Nu kan du enkelt montera resursfiler direkt från Bridge i Adobe Substance 3D Stager.

other-enhancements

Övriga förbättringar
Aktivera/avaktivera visningen av bildtext (filnamn, etikett och stjärngradering) i helskärmsläge och möjligheten att exportera med filnamnstillägget .JPG.

Tidigare versioner av Bridge

Liknande innehåll

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?