Åtgärdade problem i Bridge

Hitta problem som har åtgärdats i den senaste versionen av Bridge.

Det här dokumentet visar information om kundrapporterade problem som har åtgärdats i varje version. Om du vill rapportera ett problem skickar du det till vår feedback-webbplats.

En sammanfattning av funktioner som har introducerats i Bridge finns i Sammanfattning av nya funktioner.

Letar du efter problem som har åtgärdats i tidigare versioner av Bridge?

Se Åtgärdade problem i tidigare versioner av Bridge.

Januari 2023-versionen (version 13.0.2)

SORTERA

HELSKÄRM OCH LUPPVY

MUS- OCH TANGENTBORDSNAVIGERING

HÖGAR

• Bridge kraschar när du använder alternativet Flytta högst upp i högen efter att ha raderat den första filen i högen
  • Högen försvinner när du har tagit bort den översta filen i högen och visas efter uppdatering [Mac]
  • Fel när du drar och släpper en hög på en mapp
  • Bridge kraschar när en resurs från stacken dras och släpps till en mapp som redan har samma namngivna resurs
  • Innehållspanelens rullningslist hoppar till toppen när du lägger till en fil i högen
  • Bridge kraschar när en resurs dras och släpps till en hög i vyn Lista/information
  • Högen bryts när filter har använts och tagits bort

EXPORT OCH ARBETSFLÖDE

• Bridge kraschar när du kör Anpassat arbetsflöde med en JPEG-bildfil [Mac]
  • Arbetsflöden som dupliceras är inte lokaliserade
  • Förinställningen för Exportera till DNG är inte lokaliserad
  • Jobb som köas till ett tomt arbetsflöde

ÖVRIGA åtgärdade problem

Filåtgärder

Panelen Filter

• Filter för beskurna och obeskurna filer inverteras i panelen Filter. (I huvudtråden finns mer information.)
  • Filterpanelen och innehållspanelen uppdateras inte korrekt när du har ändrat klassificeringen.

Sortera

Mus- och tangentbordskortkommandon

Övriga åtgärdade problem

Liknande innehåll