Hoe kan ik Acrobat DC kopen?

U kunt een licentie voor Acrobat DC kopen vanuit de toepassing door de koppeling onder aan het rechterdeelvenster te volgen.

Nadat uw proefversie van Acrobat DC is verlopen, ziet u het bericht Proefversie verlopen met de link Nu kopen onder aan het rechterdeelvenster. Klik op Nu kopen en volg de instructies op het scherm.

Bericht dat de proefversie is verlopen

Mijn proeflicentie is verlopen. Kan ik Acrobat DC nog steeds gebruiken om mijn PDF-bestanden te bekijken?

Ja, met Acrobat DC kunt u uw PDF-bestanden blijven bekijken, zelfs als uw proefversie is verlopen. U kunt ook de gratis gereedschappen gebruiken, zoals Opmerking & Invullen en ondertekenen. Maar om alle mogelijkheden van Acrobat DC te gebruiken en te ervaren, moet u een licentie kopen.

OK, ik heb Acrobat DC aangeschaft. Hoe kan ik mijn proefversie van Acrobat DC van een licentie voorzien?

Als u Adobe Acrobat DC via een maandelijks of jaarlijks abonnement heeft aangeschaft, voert u onderstaande stappen uit.

Voor Windows

Methode 1: voor een Acrobat DC-abonnement dat is aangeschaft met dezelfde Adobe ID die is gebruikt voor aanmelding bij Acrobat in de proefversie of voor een abonnement.

1. Klik op de knop Activeren in het deelvenster Gereedschappen aan de rechterkant. De volgende bevestigingsvensters worden weergegeven.

Dialoogvenster Bevestiging
  2. Klik op OK. Start Acrobat DC opnieuw om het programma te activeren.

Methode 2: voor een Acrobat-abonnement dat is aangeschaft met een andere Adobe ID.

1. Klik op de knop Activeren in het deelvenster Gereedschappen aan de rechterkant. Het dialoogvenster Acrobat DC activeren wordt weergegeven.

Acrobat DC-opties activeren
  2. Selecteer de tweede optie en klik op Volgende. Het inlogscherm verschijnt.

Klik op de knop Aanmelden
  3. Klik op de koppeling Niet uw Adobe ID. Het volgende inlogvenster verschijnt.

Aanmelden
  4. Vul de Adobe ID in die u gebruikt hebt om uw abonnement voor Acrobat DC te kopen, en klik op Aanmelden. Het dialoogvenster Hartelijk bedankt wordt weergegeven.

Dialoogvenster Hartelijk bedankt
  5. Klik op Doorgaan. Een bevestigingsvenster verschijnt.

Dialoogvenster Bevestiging
  6. Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten en start Acrobat DC opnieuw op om het programma te activeren.

Methode 3: voor een Acrobat DC-retailserienummer.

1. Klik op de knop Activeren in het deelvenster Gereedschappen aan de rechterkant. Het dialoogvenster Acrobat DC activeren wordt weergegeven.

Acrobat DC activeren met een serienummer
  2. Selecteer de derde optie, voer uw serienummer in en klik op Volgende: Het dialoogvenster Volgende stappen wordt weergegeven.

Doorgaan met de installatie
  3. Klik op Doorgaan.

De proefversie van Acrobat DC wordt verwijderd, en een nieuw installatieprogramma dat compatibel is met serienummers, wordt gedownload om de installatie te voltooien.

Voor Mac OS

1. Klik op de knop Activeren in het deelvenster Gereedschappen aan de rechterkant. Er wordt een informatievenster weergegeven. Klik op OK.

Klik op OK
  2. Het inlogscherm verschijnt. Klik op de knop Aanmelden. (Klik op de link Niet uw Adobe ID als u het abonnement voor Acrobat DC via een andere Adobe ID hebt aangeschaft dan wordt weergegeven.)

Klik op de knop Aanmelden

Als u op Niet uw Adobe ID hebt geklikt, wordt het volgende dialoogvenster Aanmelden weergegeven.Voer de Adobe ID en het wachtwoord in die/dat u hebt gebruikt om uw Acrobat DC-abonnement aan te schaffen, en klik op Aanmelden.

Aanmelden
  3. Het dialoogvenster Hartelijk bedankt wordt weergegeven.Klik op Doorgaan en start Acrobat DC opnieuw op om het programma te activeren.

Dialoogvenster Hartelijk bedankt

Ik heb een Acrobat DC-serienummer aangeschaft. Kan ik het voor de Acrobat-proefversie gebruiken?

Als u een Acrobat DC-serienummer hebt aangeschaft, moet u een afzonderlijk Acrobat-installatieprogramma downloaden en installeren.

Voordat u de zojuist gedownloade Acrobat DC installeert, moet u de proefversie van uw computer verwijderen.

Kan ik Adobe Acrobat Reader DC gebruiken nu mijn proefversie voor Acrobat is verlopen?

Ja, u kunt Adobe Acrobat Reader DC op elk gewenst moment downloaden en installeren.