Patches op locatie voor Adobe Connect 9, 10 en 11 zoeken

De volgende patches zijn alleen bedoeld voor gelicentieerde Connect-installaties op locatie. Deze patchbestanden zijn voor Adobe Connect-servers waarop Adobe Connect 9.0 en hoger wordt uitgevoerd. Het zijn geen volledige Connect-installatiepakketten. U kunt het volledige Connect-installatieprogramma hier downloaden vanuit het Adobe-licentieaccount (LWS) van uw bedrijf.

Patches voor Adobe Connect 11.0.0c en 11.0.0d zijn beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  Opmerking:  11.0.0a en 11.0.0b zijn al opgenomen als onderdeel van het Adobe Connect 11.0-installatieprogramma.  De twee patches kunnen samen met de implementatie-instructies via de onderstaande links worden gedownload:

Patch 11.0.0c

Patch 11.0.0d

OPMERKING:  Deze patches moeten worden geïnstalleerd op alle systemen waarop Adobe Connect 11.0 wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 11.0.5 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.  OPMERKING:  In de implementatie-instructies wordt vermeld dat deze patch moet worden geïnstalleerd op servers waarop Adobe Connect 11.0.0d wordt uitgevoerd, maar deze kan rechtstreeks worden geïnstalleerd op servers waarop Adobe Connect 11.0 OF Adobe Connect 11.0.0d wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 11.0.6 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload. 

De patch voor Adobe Connect 11.0.7 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.  OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop Adobe Connect 11.0.6 wordt uitgevoerd.

Offline helpbestanden voor Adobe Connect 11.2.  Deze patch kunt u hier downloaden.  

OPMERKING:  Deze offline helpbestanden zijn alleen nodig wanneer Adobe Connect-servers zijn geïnstalleerd op een privé-/beveiligd netwerk dat geen toegang heeft tot internet.  De meeste klanten op locatie hebben deze bestanden niet nodig.

Adobe Connect 11.2-installatieprogramma voor klanten met een licentie (op locatie) is beschikbaar in uw Adobe-licentieaccount (LWS).  Volg deze belangrijke blogs voor ondersteuning onmiddellijk na uw upgrade naar 11.2.

Artikel voor ondersteuning 1

Artikel voor ondersteuning 2

Artikel voor ondersteuning 3

De patch voor Adobe Connect 11.2.1 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.  OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop Adobe Connect 11.2 wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 11.2.2 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.  OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop Adobe Connect 11.2.1
wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 11.2.3 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.  OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop Adobe Connect 11.2.2 wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 11.2.3a is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.  OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop Adobe Connect 11.2.3 wordt uitgevoerd.  Installeer deze patch direct na de installatie van 11.2.3.

OPMERKING:  *BIJGEWERKT OP 27 juli 2021* Klanten die PGI-geïntegreerde audio op hun servers op locatie gebruiken, moeten deze patch installeren en deze instructies volgen om de nieuwe PGI-adapter die in Adobe Connect 11.2.3 wordt gebruikt, in te schakelen.   Klik hier voor de patch.  Blog voor ondersteuning met meer informatie: klik hier.

De patch voor Adobe Connect 11.3 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload. OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 11.2.3a wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 11.3b is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload. OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 11.3 wordt uitgevoerd
.

De patch voor Adobe Connect 11.3c is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload. OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 11.3b wordt uitgevoerd
.

De patch voor Adobe Connect 11.4 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload. OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 11.3c wordt uitgevoerd
.

De patch voor Adobe Connect Log4j 2.16 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload. OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop Adobe Connect 10.1 of later
wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 10.1.1 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload. 

 OPMERKING: Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 10.1 wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 10.2 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 10.1.1 wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 10.2.1 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 10.2 wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 10.5.1 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

 OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 10.5 wordt uitgevoerd.

Offline helpbestanden voor Adobe Connect 10.5.  Deze patch kunt u hier downloaden.  Implementatie-instructies zijn hier beschikbaar.

OPMERKING: Deze offline helpbestanden zijn alleen nodig wanneer Adobe Connect-servers zijn geïnstalleerd op een privé-/beveiligd netwerk dat geen toegang heeft tot internet.  De meeste klanten op locatie hebben deze bestanden niet nodig.

De patch voor Adobe Connect 10.6.0 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.  Deze patch is in de vorm van een volledig Adobe Connect-installatieprogramma en is een groot bestand om te downloaden

Zie de releaseopmerkingen bij 10.6 hier voor informatie over het upgradepad.

 

De patch voor Adobe Connect 10.6.1 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

 OPMERKING:  Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 10.6 wordt uitgevoerd.

De patch voor Adobe Connect 10.6.2 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet worden geïnstalleerd op systemen waarop 10.6.1 wordt uitgevoerd.

We raden alle accounts met Connect 10.6.x aan om te upgraden naar 10.6.2.

De patch voor Adobe Connect 10.6.2a is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

BELANGRIJKE OPMERKING: Patch 10.6.2a bevat een fix voor vertraging in brainstormruimten.  Deze fix is niet beschikbaar voor Adobe Connect 10.8. Klanten die deze patch voor brainstormruimten nodig hebben, moeten niet upgraden naar Adobe Connect 10.8. 

Het installatieprogramma voor Adobe Connect 10.8 is alleen beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  Het volledige installatieprogramma kan hier worden gedownload.

De patch voor Adobe Connect 9 UV is alleen bedoeld voor Adobe Connect-servers waarop Connect 9.1 tot Connect 9.5.3 wordt uitgevoerd.  Hoewel de patch het label 9.5.2C draagt, kan deze worden toegepast op elke Connect-versie van 9.1.x of later.  Deze patch is niet nodig voor Connect 9.5.3 of later.

De patch voor iOS9 is ALLEEN bedoeld voor Adobe Connect-servers waarop Connect 9.0 tot Connect 9.4.2x wordt uitgevoerd.  Deze patch is NIET nodig voor Connect 9.5 of later.

Klanten met Connect 9.0 tot Connect 9.1.2 kunnen deze patch voor iOS9 gebruiken.   De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Klanten met Connect 9.2 tot Connect 9.4.2x kunnen deze patch voor iOS9 gebruiken.  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

 

Adobe Connect 9.8 is beschikbaar als volledig installatieprogramma. Het installatieprogramma kan hier van de Adobe-licentiesite worden gedownload. 

Zodra deze beschikbaar zijn, worden toekomstige patches voor Adobe Connect 9.8 hieronder toegevoegd.

De patch voor Adobe Connect 9.8.1 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet worden geïnstalleerd bij 9.8.

De patch voor Adobe Connect 9.8.2 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet worden geïnstalleerd bij 9.8.1.

De patch voor Adobe Connect 9.7 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet worden geïnstalleerd bij 9.6.2.

De patch voor Adobe Connect 9.7.0a is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet direct worden geïnstalleerd na 9.7. 

De patch voor Adobe Connect 9.7.0b is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

OPMERKING: Deze patch moet direct worden geïnstalleerd na 9.7.0a.

Offline helppatch voor Connect 9.6

Vanaf Connect 9.6 worden alle hulppagina's op Adobe.com aangeboden.  Klanten op locatie die geen internettoegang hebben (besloten, privé- of beveiligde netwerken) of klanten die de toegang tot Adobe.com blokkeren, moeten de offline helppatch voor Connect 9.6 installeren.  Hierdoor krijgen gebruikers op die netwerken toegang tot hulppagina's die lokaal vanaf de Connect-server(s) worden aangeboden.  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking:  Deze patch moet worden geïnstalleerd bij Connect 9.6.

 

De patch voor Adobe Connect 9.6.2 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking: Deze patch moet worden geïnstalleerd bij 9.6.1.  Installeer ook de onderstaande patches A, B en C direct na 9.6.2.  9.6.2b is alleen nodig voor klanten die gebeurtenissen gebruiken en CQ-server(s) hebben.

De patch voor Adobe Connect 9.5.6 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking: Deze patch moet worden geïnstalleerd bij 9.5.5.

De patch voor Adobe Connect 9.5.5 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking: Deze patch moeten worden geïnstalleerd bij 9.5.4.

De patch voor Adobe Connect 9.5.4a is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking: Deze patch moeten worden geïnstalleerd bij 9.5.4.

De patch voor Adobe Connect 9.5.4 is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie).  De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking:  Deze patch moeten worden geïnstalleerd bij 9.5.3 of later.

De patch voor Adobe Connect 9.5.2a is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking: Deze patch moeten direct worden geïnstalleerd na 9.5.2.

De patch voor Adobe Connect 9.5.1a is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking: Deze patch is bedoeld voor alle gelicentieerde servers waarop Adobe Connect-versie 9.5.0 wordt uitgevoerd. 

De patch voor Adobe Connect 9.5.1b is beschikbaar voor klanten met een licentie (op locatie). De patch kan samen met de implementatie-instructies hier worden gedownload.

Opmerking: Deze patch is bedoeld voor alle gelicentieerde servers waarop Adobe Connect-versie 9.5.2 of later wordt uitgevoerd.   Met deze patch kunnen opnames worden bekeken die in Connect 7.5 of ouder zijn gemaakt.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account