Adobe Connect-invoegtoepassing versie 9.2 verwijderen

Opmerking:

Dit artikel is van toepassing op versies van Adobe Connect die de Adobe Connect-invoegtoepassing ondersteunen. In november 2017 introduceerde Adobe de nieuwe Adobe Connect-desktoptoepassing die de oude Adobe Connect-invoegtoepassing voor Adobe Connect-versie 9.x en latere versies vervangt. Als u Adobe Connect-versie 8 of een eerdere versie gebruikt, kunt u de Adobe Connect-invoegtoepassing blijven gebruiken.

Opmerking:

Als u de nieuwste versie van de Adobe Connect-invoegtoepassing installeert, is het soms nodig om eerst de eerder geïnstalleerde versie te verwijderen. De volgende stappen worden beschreven als de bestaande Adobe Connect-invoegtoepassing moet worden verwijderd.

Windows

  1. Open het Configuratiescherm van Windows.

  2. Selecteer Programma's en onderdelen.

  3. Selecteer de Adobe Connect-invoegtoepassing en klik op de knop Verwijderen.

Mac OS

Ga naar de aangegeven map en verwijder (naar de prullenbak verplaatsen) deze volledig:

Users/{user name}/Library/Preferences/Macromedia/Flash Player/www.macromedia.com/bin/adobeconnectaddin

U kunt ook op een andere manier naar deze map gaan: open Finder, druk op Cmd+shift+G, typ vervolgens ~/Library/Preferences/Macromedia/Flash Player/www.macromedia.com/bin/ en klik op Go. U ziet dan de map adobeconnectaddin.  Verplaats de volledige map naar de prullenmand.

Opmerking: soms is de bibliotheek verborgen.  Als u uw bibliotheek niet kunt vinden, volg dan dit artikel om ervoor te zorgen dat uw bibliotheek zichtbaar is.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?