Informatie over ondersteuning Fujifilm HDR RAF voor fotografieapps van Adobe

Fujifilm HDR RAF is een indeling voor meerdere afbeeldingen waarin meerdere RAW-afbeeldingen in één RAF-bestand worden opgeslagen. In fotografieapps van Adobe, zoals Camera Raw en Lightroom, kan de eerste RAW-afbeelding van de HDR RAF worden weergegeven en bewerkt als elk standaard RAF-bestand met één afbeelding. De extra afbeeldingen in een HDR RAF kunnen niet worden weergegeven of bewerkt.

De minimale versies van de fotografieapps van Adobe die conversie van HDR RAF-bestanden naar DNG ondersteunen, worden hieronder weergegeven, onder het volgende voorbehoud: bij conversie naar DNG worden in een HDR RAF alle RAW-afbeeldingen verwijderd, behalve de eerste RAW-afbeelding, tenzij de optie Origineel insluiten is geselecteerd voordat naar DNG wordt geconverteerd.

• Adobe Camera Raw 12.4
  • Adobe DNG Converter 12.4
  • Adobe Lightroom 3,4
  • Adobe Lightroom Classic 9.4
  • Adobe Lightroom voor Android 5.4
  • Adobe Lightroom voor iOS 5.4

In eerdere versies van deze fotografieapps van Adobe kunnen HDR RAF-bestanden niet worden geconverteerd naar DNG. Ook werken sommige functies die afhankelijk zijn van DNG-conversie niet, zoals Details verbeteren en slimme voorvertoningen bewerken.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online