Met Adobe Creative Cloud kun je verbonden blijven met je werkgroepen en de creatieve gemeenschap via je desktop, website en mobiele apparaat.

Met Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten kun je je creatieve wereld ordenen en ermee verbonden blijven dankzij handige mobiele toegang op je iPad, iPad Pro, iPhone, Android-apparaat of Chromebook. Met Creative Cloud voor mobiele apparaten heb je toegang tot al je bestanden en mappen die zijn opgeslagen in je Creative Cloud-account. Je kunt ook naadloos samenwerken met andere Creative Cloud-leden, opmerkingen toevoegen en schermafbeeldingen delen.

Door bestanden bladeren

Meld je aan met je Adobe ID. Als je geen Adobe ID hebt, kun je je inschrijven en een gratis Adobe ID aanvragen.

Klik op het tabblad Bestanden om een rasterweergave van je bestanden en mappen weer te geven.

Je kunt je bestanden weergeven als lijst of alfabetisch sorteren door te klikken op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

Tabblad Bestanden van Creative Cloud voor iOS
Creative Cloud voor iOS waarin je Creative Cloud-bestanden en -mappen worden weergegeven

Bestanden en foto's uploaden

Met de Creative Cloud-app kun je je bestanden of foto's eenvoudig uploaden vanaf je mobiele apparaat naar je Creative Cloud-opslagruimte. Vervolgens kun je de geüploade bestanden synchroniseren met je andere computers of de bestanden rechtstreeks delen op Behance.

Bestanden of foto's uploaden vanaf je mobiele apparaat:

1. Klik op  . Android-gebruikers vinden dit pictogram aan de rechterkant van het scherm. In de iOS-app staat het pluspictogram in het onderste paneel.

2. Klik op Bestanden uploaden. Als je meerdere afbeeldingen wilt uploaden, klik je op Afbeeldingen uploaden (alleen Android).

Opmerking:

Met de optie Bestanden uploaden in iOS kun je een of meer afbeeldingen uploaden.

3. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden en klik op .

Zie Bestanden beheren en synchroniseren voor meer informatie over Creative Cloud-bestanden en -mappen.

Bestanden delen

1. Elk bestand heeft een pictogram in de rechterbenedenhoek. Klik op het pictogram in de rechterbenedenhoek van het bestand dat je wilt delen.

2. Selecteer Delen (iOS) of Link verzenden (Android) in het pop-upmenu.

3. Voor iOS-gebruikers:

Het bestand wordt gedownload en je kunt kiezen uit AirDrop, Bericht, Mail en meer om het bestand te delen.

Opties voor delen in de Creative Cloud-app voor iOS
    Je kunt delen via een van deze opties in iOS

Voor Android-gebruikers:

De bestandskoppeling wordt opgehaald en kan worden gedeeld via e-mail, Drive, Bluetooth en meer.

Opties voor delen in de Creative Cloud-app voor Android
    Je kunt delen via een van deze opties in Android

Opmerking:

Je kunt afbeeldingen rechtstreeks publiceren naar Behance via de Creative Cloud-app (iOS en Android). Als je wilt publiceren naar Behance, open je een bestand door erop te klikken op het tabblad Bestanden. Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Publiceren naar Behance. Selecteer een omslag, voer gegevens in en klik op Publiceren.