Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten

Met Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten heb je toegang tot al je bestanden en mappen die zijn opgeslagen in je Creative Cloud-account en kun je moeiteloos samenwerken met andere Creative Cloud-leden.

Heb je vragen over Adobe MAX? Hier vind je antwoorden op al je vragen over MAX.

Wat je kunt doen met Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten

Mobiele Creative Cloud-app

LEREN

Bekijk boeiende zelfstudies over jouw favoriete apps en leer nieuwe vaardigheden, tips en trucs. Houd je voortgang bij en ga verder waar je was gebleven op het web.

JE WERK BEKIJKEN EN DELEN

Download, deel en bekijk je werk dat is opgeslagen in Creative Cloud. Bekijk je bestanden offline. Upload bestanden naar Creative Cloud vanuit de app en vanaf Google Drive, Dropbox, iCloud en de app Bestanden van Apple. Maak bibliotheken van je filmrol en Adobe Stock.

LETTERTYPEN ZOEKEN EN INSTALLEREN (ALLEEN IOS)

Zoek, installeer en gebruik Adobe Fonts-lettertypen in iOS. Installeer lettertypen op je mobiel en activeer ze op al je apparaten.

NIEUWE APPS ONTDEKKEN

Ontdek nieuwe mobiele apps van Adobe. Zoek en start apps die je al hebt geïnstalleerd.

Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten downloaden

Blijf verbonden met je creatieve werk dankzij handige mobiele toegang op je iPad, iPad Pro, iPhone, Android-apparaat of Chromebook. Download Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten via de onderstaande koppelingen.

Bestanden uploaden vanaf je mobiele apparaten

Bestanden die je uploadt naar de Adobe Creative Cloud-app voor mobiele apparaten, worden automatisch gesynchroniseerd met je Creative Cloud-account en zijn beschikbaar op je computer of andere apparaten.

1. Selecteer het tabblad Jouw werk en selecteer vervolgens het pictogram .

2. Selecteer Een bestand uploaden. Als je meerdere afbeeldingen wilt uploaden, selecteer je Foto's uploaden (alleen Android).

Bestanden en foto's uploaden

3. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden en selecteer ..

Je moet de app mogelijk toegang geven tot je foto's.

Je bestanden delen

1. Selecteer het tabblad Jouw werk.

2. Selecteer de afbeelding die je wilt delen en selecteer het pictogram Delen .

Je Creative Cloud-bestanden delen

3. Kies uit de weergegeven opties om je bestand te delen.