Finnish Trust Network (FTN)

FTN-logo

Overzicht

Het Finnish Trust Network (FTN) is een aggregator van digitale identiteiten (digitale ID's) die aan Finse burgers en organisaties worden gegeven door Finance Finland (Finanssiala), een groep Finse banken en Mobiilivarmenne, een groep Finse mobiele telecomoperatoren. Ondertekenaars kunnen hun FTN-referenties gebruiken om hun identiteit te verifiëren en de volgende digitale ondertekeningscertificaten van Intesi Group verkrijgen om te gebruiken met Adobe Acrobat Sign-cloudhandtekeningen:

  • Geavanceerd (AES) - eenmalig gebruik

Wanneer u FTN gebruikt om een cloudhandtekening toe te passen in Acrobat Sign, worden de gegevens van het digitale certificaat die in het auditrapport van het document worden vastgelegd, verstrekt door Intesi Group.

Neem contact op met uw verkoop- of uw klantsuccesvertegenwoordiger voor meer informatie over hoe FTN van de Intesi Group te gebruiken bij het ondertekenen van certificaten die rechtstreeks bij Adobe verkrijgbaar zijn.

Voor beheerders

Lees Providers voor cloudondertekening configureren voor meer informatie over hoe u cloudhandtekeningen het beste kunt instellen voor gebruik in uw organisatie.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account