Veelgestelde vragen over Adobe Acrobat PDF Pack

Aan de slag met uw account

Adobe Acrobat PDF Pack is een bundel met online services van Adobe Acrobat. Met deze wizard kunt u gereedschappen activeren, documenten beheren en de documenten bijhouden die u hebt gedeeld voor weergave, revisie en ondertekening. Uw bestanden en taken worden gesynchroniseerd met uw Document Cloud-account op het bureaublad, uw mobiele telefoon en internet.

 • Documenten en afbeeldingsbestanden naar PDF converteren.
 • Meerdere documenten in één PDF combineren.
 • PDF's exporteren naar bewerkbare Word-, Excel-, PowerPoint- of RTF-indelingen.
 • PDF's online comprimeren.
 • Bestanden delen voor revisie met zoveel revisoren als u wilt. Alle opmerkingen in één bestand verzamelen, contact houden met revisoren en op de hoogte blijven van voortgang.
 • Eén koppeling verzenden naar alle revisoren en feedback bijhouden.
 • Tools activeren, documenten beheren en de documenten bijhouden die u hebt gedeeld voor weergave, revisie en ondertekening.
 • Snel PDF-formulieren invullen en ondertekenen met een slimme functie voor automatisch invullen.
 • Documenten laten ondertekenen en de reactie van ondertekenaars bijhouden en beheren.
 • Belangrijke documenten delen en bijhouden, en de levering ervan bevestigen.
 • Bestanden online opslaan en delen.
 • Uw werk de baas blijven.

Adobe Acrobat PDF Pack werkt in uw webbrowser op uw computer of mobiel apparaat, of via de gratis software van Adobe Acrobat Reader voor uw bureaublad-pc. Veel functies werken ook in de gratis mobiele app van Adobe Acrobat Reader.

Bekijk de systeemvereisten voor informatie over ondersteunde configuraties.

Bezoek de Acrobat PDF Pack-pagina met prijsgegevens.

Ja. Bij Adobe is beveiliging diep geworteld in onze interne bedrijfscultuur, softwareontwikkeling en processen voor serviceactiviteiten. Adobe Document Cloud implementeert toonaangevende beveiligingsmethoden op het gebied van identiteitsbeheer, vertrouwelijkheid van gegevens en documentintegriteit om uw documenten, gegevens en persoonlijk identificeerbare gegevens op het hoogst mogelijke niveau te beschermen. Voor meer informatie over onze bedrijfsbeveiligingsmethoden, de Adobe Secure Product Lifecycle of de beveiliging van de Adobe Document Cloud-oplossing, gaat u naar de Adobe Security-pagina's op adobe.com.

Adobe Acrobat PDF Pack is beschikbaar in het Nederlands, Turks, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees (Brazilië), Deens, Noors, Zweeds, Fins, Italiaans, Russisch, Pools, Tsjechisch, Japans, Koreaans en Chinees (vereenvoudigd en traditioneel).

De volgende ondersteuningsopties zijn beschikbaar voor alle gebruikers: de online Help voor het product, Knowledgebase-artikelen en gecontroleerde forums. Ga naar de Help-pagina Acrobat Web-apps en -services gebruiken voor meer informatie.

Abonneren/aanmelden

In de Adobe Store kunt u een abonnement kopen op Adobe Acrobat PDF Pack.

Ga naar https://documentcloud.adobe.com en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Adobe ID in.

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door te klikken op "Uw wachtwoord vergeten?" op de aanmeldingspagina voor Adobe Acrobat PDF Pack.

Tijdens het proces voor e-mailverificatie en het wachtwoord opnieuw instellen, worden berichten verzonden naar uw e-mailadres. Soms komen deze berichten terecht in de map voor ongewenste e-mails.

Werken met Adobe Acrobat PDF Pack

U kunt maximaal 100 bestanden tegelijkertijd combineren naar een PDF. Als u meer bestanden wilt combineren, combineert u ze eerst in batches van 100 of minder naar PDF, en vervolgens combineert u de resulterende PDF-bestanden. Er geldt echter wel een maximale limiet van 1500 pagina's voor het gecombineerde PDF-bestand.

Ja. Er is een limiet van 100 MB per bestand.

Adobe Acrobat PDF Pack ondersteunt een breed scala van bestandsindelingen. Raadpleeg dit artikel voor een volledige lijst.

U kunt elk type PDF-bestand combineren, met uitzondering van (al dan niet met een wachtwoord) beveiligde bestanden, 3D-bestanden en bestanden die deel uitmaken van een PDF-portfolio.

Met Adobe Acrobat PDF Pack kunt u bestanden wel naar PDF converteren, maar u kunt de PDF-bestanden niet bewerken. Als u een PDF wilt bewerken, kunt u uw abonnement met die functie upgraden. Zie de pagina met Adobe Acrobat-plannen en tarieven voor meer informatie.

Wanneer u een PDF-bestand converteert naar .doc.docx.xlsx of RTF, biedt Adobe Acrobat PDF Pack ondersteuning voor OCR in de volgende talen: Nederlands, Engels, Deens, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Braziliaans Portugees, Spaans en Zweeds. OCR is de conversie van afbeeldingen met tekst naar bewerkbare tekens, zodat u de tekst kunt doorzoeken, corrigeren en kopiëren. U kunt OCR gebruiken als het geconverteerde PDF-bestand is gemaakt van een gescand document.

Bestandsverwerking kan langer duren wanneer OCR is ingeschakeld. Als u niet wilt dat Adobe Acrobat PDF Pack afbeeldingen van tekst converteert naar bewerkbare tekst, kunt u de OCR-functie uitschakelen. Wanneer OCR is uitgeschakeld, kan Adobe Acrobat PDF Pack documenten sneller verwerken.

Er zijn diverse redenen waarom u een foutbericht kunt ontvangen bij het converteren van een bestand naar PDF. Controleer eerst of Adobe Acrobat PDF Pack ondersteuning biedt voor het bestandstype dat u wilt converteren, en of het bestand niet door een wachtwoord of op een andere wijze is beveiligd. Ook moet u ervoor zorgen dat het bestand niet beschadigd is en geen virus bevat. Als het bestandstype wordt ondersteund, maar u nog steeds een foutbericht krijgt, is het waarschijnlijk een tijdelijk probleem met de Adobe Acrobat PDF Pack-service.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?