De online services van Acrobat gebruiken | Adobe Acrobat PDF Pack

Adobe Acrobat PDF Pack is een bundel met online services van Adobe Acrobat. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk online PDF-bestanden maken, combineren, indelen, ondertekenen en verzenden. U kunt de PDF-bestanden ook converteren naar bewerkbare Word- of Excel-bestanden.

U kunt geen PDF's bewerken met Adobe Acrobat PDF Pack. Voor het bewerken van PDF-bestanden hebt u Acrobat DC nodig. Zie de Acrobat-productpagina.

• Als u uw account wilt beheren, meldt u zich aan bij Acrobat Web op https://documentcloud.adobe.com met uw Adobe ID en wachtwoord of via uw sociale account (op Facebook of Google). Klik op Account (gebruikerspictogram) rechtsboven in het venster en kies Adobe-account. De pagina Adobe-account wordt geopend op een nieuw tabblad.
  • Als u uw account wilt bijwerken of uw abonnement wilt beheren, klikt u op Abonnement beheren onder de bijbehorende informatiesectie van de pagina Adobe-account.

Aan de slag met de webtoepassingen en -services

Bestanden uploaden: Upload bestanden snel en eenvoudig naar Document Cloud en beheer ze vanaf uw computer of mobiel apparaat. Meer informatie >

Converteren naar PDF

Converteren naar PDF: Converteer Microsoft Word, Excel, PowerPoint en andere bestandsindelingen naar een PDF. Meer informatie >

PDF’s delen voor revisie

PDF's delen voor revisie: Deel snel een koppeling naar een PDF-document met anderen voor revisie. Meer informatie >

Pagina’s indelen

Pagina's indelen: Roteer, verplaats, verwijder of hernummer pagina's in een PDF. Meer informatie >

PDF comprimeren

PDF comprimeren: Verklein uw PDF-bestand. Meer informatie >

Opmerkingen toevoegen aan een PDF-bestand

Opmerkingen toevoegen: voeg tekst, notities, markeringen en andere annotaties toe aan uw PDF-bestand. Meer informatie >

Verzenden ter ondertekening

Vragen om handtekeningen: laat documenten ondertekenen door anderen met gebruik van een webbrowser of een mobiel apparaat. Meer informatie >

Microsoft-documenten weergeven en bewerken

Bekijk en bewerk Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-documenten. Meer informatie >

PDF exporteren

PDF exporteren: Converteer uw PDF naar bewerkbare Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden. Meer informatie >

PDF’s delen voor weergave

PDF's delen om weer te geven: Deel snel een koppeling naar een pdf-document met anderen voor weergave. Meer informatie >

Combineren bestanden

Bestanden combineren: Combineer meerdere bestanden tot één PDF. Meer informatie >

Een Sign-sjabloon maken

PDF beveiligen: voeg wachtwoordbeveiliging toe aan een PDF. Meer informatie >

Invullen en ondertekenen

Invullen en ondertekenen: Hiermee kunt u snel online formulieren invullen en ondertekenen. Verstuur de bestanden naar andere gebruikers en sla ze op naar Adobe Document Cloud. Meer informatie >

Een Sign-sjabloon maken

Sign-sjabloon maken: Maak een herbuikbaar Sign-sjabloon van veelgebruikte formuliervelden. Meer informatie >