Kom te weten hoe u uw toepassing vanaf een dvd installeert of via Adobe.com downloadt, en hulpbronnen kunt vinden om oplossingen voor foutcodes te vinden.

Installeren vanaf dvd

1. Plaats de product-dvd in uw dvd-station.

2. Ga naar Set-up.exe in de productmap.

3. Dubbelklik op Set-up.exe om het uit te voeren.

4. Zodra het venster van het installatieprogramma wordt geopend, meldt u zich aan met uw Adobe ID en wachtwoord als u nog niet aangemeld bent.

5. Volg de instructies tot de installatie is voltooid.

Downloaden en installeren vanaf Adobe.com

1. Download uw product via Adobe.com.

2. Open het installatiebestand dat u van de Adobe-website hebt gedownload.

3. Ga naar Set-up.exe in de productmap.

4. Dubbelklik op Set-up.exe om het uit te voeren.

5. Zodra het venster van het installatieprogramma wordt geopend, meldt u zich aan met uw Adobe ID en wachtwoord als u nog niet aangemeld bent.

6. Volg de instructies tot de installatie is voltooid.