De oplossing voor uw foutcode vinden

Snel een specifieke foutcode of specifiek bericht vinden: gebruik de functie Zoeken van uw browser om snel uw fout in dit document te vinden. Druk op Cmd+F (Mac OS) of Ctrl+F (Windows).

Foutcode Beschrijving Oplossing
1 Installatie/update van belangrijke onderdelen mislukt Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw.
2 Installatie/update van belangrijke onderdelen mislukt Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw.
21 Niet voldaan aan systeemvereisten. Voer een upgrade uit zodat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten om de toepassing te installeren. Zie Systeemvereisten voor meer informatie.
23 Onvoldoende schijfruimte. Maak ruimte vrij en klik op Opnieuw proberen.
41 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
42 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
43 Kan essentiële bestanden/mappen niet kopiëren. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
44 Kan essentiële bestanden/mappen niet maken. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
45 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
46 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
47 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
48 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
49 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
50 Installatie van belangrijke onderdelen mislukt. Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw.
81 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Wacht tot het installatie-exemplaar is voltooid en probeer het opnieuw.
82 Adobe Application Manager is actief. Wacht tot Adobe Application Manager is voltooid en probeer het opnieuw.
86 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Sluit het installatieprogramma af en probeer het opnieuw.
87 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Wacht tot het installatie-exemplaar is voltooid en probeer het opnieuw.
101 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
102 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
103 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
105 Kan het product niet installeren/verwijderen
Klik op Opnieuw proberen om het nogmaals te installeren of verwijderen. Zie voor meer informatie Kan Adobe-apps niet installeren | Fout 105.
106 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
107 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
108 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Wacht tot het installatie-exemplaar is voltooid en probeer het opnieuw.
109 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
110 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
113
Kan de Adobe-servers niet bereiken.
Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
114 Kan de bestanden niet extraheren.
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
115 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
116 De download is beschadigd. Schakel de antivirussoftware op uw systeem uit.
117 Problemen met netwerkverbinding of -stabiliteit. Zie voor meer informatie Onherstelbare fout '117' opgetreden tijdens downloaden.
119 De server reageert niet. Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
120 Onvoldoende schijfruimte. Maak ruimte vrij en klik op Opnieuw proberen.
121 Fout bij het schrijven naar de tijdelijke bestandslocatie. Herstel de machtigingen van de tijdelijke locatie.
122 Kan de Adobe-servers niet bereiken. Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
123 Onjuiste machtigingen voor de maptmpmap die de eigenschap alleen-lezen heeft
Zie Installatie mislukt | Afsluitcode 123.
124 Kan de Adobe-servers niet bereiken.
Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
125 Kan de Adobe-servers niet bereiken.

Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
126 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
127 Kan de bestanden niet extraheren.

Ga als volgt te werk:

• Controleer de machtigingen voor de map adobetemp in [Win] <system drive>/adobetemp of [macOS] <system drive>\adobetemp.
  • Antivirussoftware op uw systeem uitschakelen
128 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
130 Kan het product niet installeren.
Verwijder het product dat u wilt installeren met de Adobe Cleaner Tool en probeer het product dan opnieuw te installeren.
132 Kan het product niet in de hoofdmap installeren.
Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
133 Onvoldoende schijfruimte. Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
135 Kan het product niet verwijderen. Klik op Opnieuw proberen om te verwijderen
136

Kan het product niet installeren.

Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
137 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
138 Onvoldoende geheugen op het systeem.
Start de computer opnieuw op en probeer de installatie opnieuw uit te voeren.
139 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
140 Kan het product niet op de gewenste locatie installeren als gevolg van machtigingsproblemen. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
141 Kan het product niet installeren.
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
142 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
143 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
144 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
145 Er bestaat al een bestand in het installatiepad.  Wijzig de naam van het bestand of verwijder het en probeer het vervolgens opnieuw.Zie Meer informatie voor meer informatie over het bestand.
146 Kan het bestand niet verplaatsen. Zie Foutcode 146 bij installatie van Adobe-apps.
147 Kan het bestand niet kopiëren. Controleer de machtigingen en probeer het vervolgens opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het pad.
149 Kan de map niet verwijderen. Wijzig de naam van de map of verwijder de map en probeer het vervolgens opnieuw.Zie Meer informatie voor informatie over de map.
150 Kan het bestand niet verwijderen. Wijzig de naam van het bestand of verwijder het en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het bestand.
151 Kan geen symbolische link maken. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
152 Kan de symbolische link niet verwijderen. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het bestand.
153 Kan machtigingen voor een bestand of map op macOS niet ophalen. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het bestand of de map.
156 Kan geen symbolische link maken. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
157 Kan de symbolische link niet verwijderen. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor meer informatie over het bestand.
160 Kan registersleutel niet maken. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw.   Zie Meer informatie voor informatie over het register.
171 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
176 Kan niet installeren op een netwerkstation. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
177 Het opgegeven installatiepad is te lang. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
178 Het installatiepad bevat ongeldige tekens. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
179 Het installatiepad is ongeldig.  Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
180 De installatietaal is ongeldig. Selecteer een andere installatietaal en voer de installatie opnieuw uit.
181 Het installatiepad is ongeldig. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
182 Het gemaakte pakket bevat niet het te installeren pakket. Maak het pakket opnieuw en probeer het vervolgens te installeren.
183 Kan het product niet installeren.

Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.

Als de fout optrad bij installatie van Adobe OX op Windows, ziet u Foutcode 183 bij installatie van Adobe XD op Windows.

184 Bestand is vergrendeld door een ander proces
Start de computer opnieuw op en probeer de installatie opnieuw uit te voeren.
188 De versie van de belangrijke onderdelen die op uw systeem zijn geïnstalleerd, is niet compatibel met het huidige installatieprogramma. Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw
189 Onvoldoende schijfruimte.
Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
190 Niet voldaan aan systeemvereisten. Upgrade uw systeem naar deminimalesysteemvereisten die nodig zijn voor het installeren van de app. Zie Systeemvereisten voor meer informatie.
191 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en te installeren.Zie Foutcode 191 bij installatie van Creative Cloud-apps | Windows voor meer informatie.
192 Er is al een nieuwere versie van de toepassing geïnstalleerd. Verwijder de versie die op uw systeem is geïnstalleerd en probeer het opnieuw.
193 De installatie kan niet doorgaan. Kan64-bitsvan de app niet op een 32-bits computer installeren.
194 De installatie kan niet worden voortgezet, omdat er meerdere gebruikers bij het systeem zijn aangemeld. Meld deze gebruikers af bij het systeem en probeer het opnieuw.
195 Niet voldaan aan systeemvereisten.
Upgrade uw systeem naar deminimalesysteemvereisten die nodig zijn voor het installeren van de app. Zie Systeemvereisten voor meer informatie.
196 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
201 Er is een probleem met het downloadproces. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
205 Er is een probleem met het gedownloade bestand.
Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
206 Netwerkverbinding is niet beschikbaar of de server kan niet worden bereikt. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
207 De server reageert niet. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
208 Er is een probleem met de download vanwege beperkte schijfruimte. Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
209 U hebt geen rechten om het bestand op dit systeem te downloaden. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw.
301 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
303 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
304 De installatie functioneert niet meer. Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw
306 Kan het product niet installeren/bijwerken Download de nieuwste versie van het installatieprogramma met directe downloadlinks en probeer het opnieuw.
404 Vereist OS-onderdeel ontbreekt. Zie Fout:api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt.
500 Pakket kan niet worden geïnstalleerd. Schakel Windows Firewall in.Klik dan op Opnieuw proberen om de app opnieuw te downloaden en te installeren.
501 Pakket kan niet worden geïnstalleerd omdat die bronnen die erdoor worden aangepast, momenteel in gebruik zijn. Sluit de app(s) die in het foutenlogboek worden gerapporteerd.Zie Foutcode 501 bij installatie van Creative Cloud-apps in Windows.
502 Onvoldoende schijfruimte. Maak ruimte vrij in het standaard Windows-volume voor app-installatie en probeer het opnieuw.
503 Pakket is al geïnstalleerd.  Zie Foutcode 503 bij installatie van Creative Cloud-apps in Windows.
504
  • Pakketimplementatie wordt geblokkeerd door Application Control-beleid.
  • Pakketimplementatie wordt geblokkeerd door het beleid voor het toestaan van implementatiebewerkingen in speciale profielen (Allow deployment operations in special profiles).

Stel Roaming User-profielen in om dit pakket te implementeren voor gebruikers in uw netwerk. Zie Roaming User-profielen implementeren voor informatie over het instellen van Roaming User-profielen voor gebruikersaccounts.Neem zo nodig contact op met uw systeembeheerder.

Als er geen beleid is geconfigureerd op uw systeem en u ziet deze fout nog steeds, bent u mogelijk aangemeld met een tijdelijk profiel. Meld u af en weer aan en probeer het dan opnieuw.

505 Kan de rechten niet verlagen.

1. Verwijder Beyondtrust Powerbroker.

2. Start uw computer opnieuw op.

3.Pas alle systeemupdates toe.

4.Voor implementaties op afstand via Admin Console Package moet u ervoor zorgen dat het pakket wordt uitgevoerd in de Local System-context.

506 Installatiefout als gevolg van beleid. Zie Foutcode 506 bij installatie van Creative Cloud-apps in Windows.

Uw foutcode vinden

Zoek de foutcode in het foutbericht of in de installatieprogrammalogboeken.

Link Meer informatie in het foutbericht

Wanneer u op de link Meer informatie in het foutbericht klikt, ziet u de foutcode die de app gebruikt om het probleem te identificeren. U ziet ook andere belangrijke informatie, zoals het pad van de betreffende bestandsnaam of de registerwaarde.

Meer informatie
Een voorbeeld van details die link Meer informatie biedt.

Logboeken van installatieprogramma

Zoek het bestand Install.log op de volgende locatie:

• Windows 7, 8 en 10 (64-bits): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 en 10 (32-bits): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Kunt u uw foutcode niet vinden?

Voor informatie over andere installatiefoutcodes voor raadpleegt u Installatiefoutcodes en -berichten.