Gebruik dit onderwerp om een koppeling naar een Word- of Excel-document te maken in Adobe Dreamweaver CC.

U kunt een koppeling naar een Microsoft Word- of Excel-document invoegen in een bestaande webpagina.

1. Open de pagina waarop u de koppeling wilt weergeven.
  2. Sleep het bestand vanuit de huidige locatie naar de Dreamweaver-pagina en plaats de koppeling op de gewenste locatie.
  3. Selecteer Een koppeling maken en klik op OK.
  4. Als het document waarnaar u koppelt zich buiten de hoofdmap van uw site bevindt, wordt u gevraagd het document naar de hoofdmap van de site te kopiëren.

Door het document naar de hoofdmap van de site te kopiëren, zorgt u ervoor dat het document beschikbaar is als u de website publiceert.

5. Als u de pagina uploadt naar uw webserver, moet u ervoor zorgen dat u het Word- of Excel-bestand ook uploadt.

De pagina bevat nu een koppeling naar het Word- of Excel-document. De tekst van de koppeling is de naam van het gekoppelde bestand. U kunt deze tekst desgewenst wijzigen in het venster Document.