Overzicht van nieuwe functies

Update naar Dreamweaver CC beschikbaar

Zie het overzicht van nieuwe functies voor meer informatie.

Overzicht van nieuwe functies

Paul Trani, Senior Product Evangelist, Creative Cloud, geeft een overzicht van de nieuwe functies in Adobe Dreamweaver CC.

Opmerking:

De Dreamweaver 12.1- en 12.2-updates zijn opgenomen in Dreamweaver CC (13.0). Zie Nieuwe functies in Dreamweaver 12.1 en Nieuwe functies in Dreamweaver 12.2 voor meer informatie over de nieuwe functies in 12.1 en 12.2.

CSS ontwerpen

Zeer intuïtief, visueel bewerkingsgereedschap waarmee u overzichtelijk standaardwebcode kunt genereren. Met dit gereedschap kunt u stijlen die betrekking hebben op een bepaalde context (of een bepaald pagina-element), snel weergeven en bewerken. Pas met slechts een paar klikken eigenschappen als verlopen en slagschaduwen toe.

Het deelvenster CSS-stijlen
Het deelvenster CSS-stijlen (eerdere versies dan Dreamweaver CC)

CSS ontwerpen
Het deelvenster CSS ontwerpen (Dreamweaver CC en hoger)

Dreamweaver-instellingen synchroniseren met Creative Cloud

Sla uw bestanden, toepassingsinstellingen en sitedefinities op Creative Cloud op. Meld u aan bij Creative Cloud en gebruik deze bestanden en instellingen op elk apparaat wanneer u maar wilt.

U kunt Dreamweaver instellen om de instellingen automatisch te synchroniseren met de cloud. Of u kunt een synchronisatie op aanvraag uitvoeren met de pop-upmelding (klik op in de werkbalk Document) of het dialoogvenster Voorkeuren > Instellingen synchroniseren.

Voorkeuren - Instellingen synchroniseren
Voorkeuren - Instellingen synchroniseren

Pop-upmelding
Pop-upmelding

Ondersteuning van moderne platformen

Maak projecten met HTML5/CSS3, jQuery en jQuery Mobile-frameworks. Ontwikkel dynamische pagina's in PHP.

jQuery-widgets

Gebruik slepen en neerzetten om accordeons, knoppen, tabbladen en nog veel meer andere jQuery-widgets toe te voegen aan uw documenten. Maak boeiende websites met jQuery-effecten (Venster > Gedrag > Effecten).

jQuery-widgets
jQuery-widgets

jQuery-effecten
jQuery-effecten

Vereenvoudigde gebruikersinterface

De gebruikersinterface van Dreamweaver CC is gemoderniseerd en bevat minder dialoogvensters. Dankzij de verbeterde interface kunt u websites efficiënter ontwikkelen met intuïtieve contextmenu's.

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over wat er is gewijzigd in de gebruikersinterface.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?