Adobe Genuine Service verwijderen

Adobe Genuine Service is een gratis service die regelmatige controleert of de Adobe-apps die zijn geïnstalleerd op uw apparaat, legaal zijn. Als dit niet het geval is, ontvangt u een melding.

Adobe Genuine Service installeren | macOS

1. Open de map Programma's en selecteer Hulpprogramma's > Adobe Genuine Service AdobeCleanUpUtility.

AdobeCleanUpUtility-bestand

2. Dubbelklik op het verwijderprogramma AdobeCleanUpUtility.

3. Als u wilt doorgaan met het verwijderen, selecteert u Verwijderen.

Melding verwijderprogramma Adobe Genuine Service

4. Voer uw systeemgebruikersnaam en -wachtwoord in en selecteer OK

Voer uw Mac-gebruikersnaam en -wachtwoord in

Met het verwijderprogramma voor Adobe Genuine Service verwijdert u Adobe Genuine Service en gegevens in de cache.

Adobe Genuine Service verwijderen | Windows

1. Ga naar het regelpaneel en selecteer Programma's > Programma's en functies.

2. Klik met de rechtermuisknop op Adobe Genuine Service en selecteer Verwijderen.

Klik met de rechtermuisknop op de map Adobe Genuine Service

3. Lees de melding en selecteer vervolgens Verwijderen om het verwijderen van Adobe Genuine Service te voltooien.

Melding verwijderprogramma Adobe Genuine Service

Het verwijderprogramma van Adobe Genuine Service verwijdert Adobe Genuine Service en de bijbehorende bestanden van uw apparaat.