Technology Previews

Test nieuwe functies in Adobe Illustrator die zich nog in de Technology Preview-fase bevinden

Via een Technology Preview biedt Illustrator de mogelijkheid functies uit te proberen die nog in ontwikkeling zijn. Deze functies zijn nog niet helemaal klaar voor productie. Gebruik ze dus voorzichtig.

Vectorafbeeldingen maken in Illustrator op de iPad is uitgebracht als Technology Preview-functie in de Illustrator-versie van oktober 2021.

Wat is Technology Preview?

Technology Preview is een label voor een functie die met beperkte mogelijkheden wordt uitgebracht. Zodra de functie volledig is uitontwikkeld, wordt het label Technology Preview verwijderd.

Wat is het verschil tussen Beta en Technology Preview?

Beta-functies zijn doorgaans beschikbaar in bètaversies, terwijl Technology Preview-functies beschikbaar zijn als onderdeel van de volledige versie. Bovendien wordt een functie pas vanuit de Beta naar de Technology Preview verplaatst nadat de kwaliteit en functionaliteit ervan zijn verbeterd via feedback van gebruikers.

Wanneer komt de definitieve versie voor deze functies?

We ontvangen graag uw feedback over de functie Vectorafbeeldingen maken, zodat we deze verder kunnen verbeteren. Zodra een functie volledig is uitontwikkeld, wordt het label Technology Preview verwijderd.

Gelden er beperkingen voor het gebruik van deze functies?

Nee. U kunt deze functies op dezelfde manier gebruiken als elke andere functie. Gebruikers dienen echter wel bekend te zijn met de beperkingen van deze functies voordat ze deze gebruiken.

Bieden wij klantenondersteuning?

Ja, gedeeltelijk. Aangezien deze functies een Technology Preview zijn, krijgt u nu mogelijk geen volledige klantenondersteuning.

Vectorafbeeldingen maken (iPad)

U kunt rasterafbeeldingen (JPEG, PNG, PSD en meer) nu omzetten in vectorillustraties en de illustraties bewerken. Leg een afbeelding vast of plaats een afbeelding vanaf uw iPad, converteer deze naar een vectorafbeelding en gebruik de opties van Vectorafbeeldingen maken om de eigenschappen van de vectorafbeelding te wijzigen. U kunt de afbeelding ook converteren naar een vectorobject met vullingen, lijnen en paden die kunnen worden bewerkt.

Vectorafbeeldingen maken
Omgezette vectorafbeeldingen uitbreiden

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?