U kunt meer informatie vinden over de bekende problemen en beperkingen in de nieuwste versie van Illustrator CC.

[alleen macOS] Dit probleem doet zich voor in de Koreaanse, Turkse, Hongaarse, Franse, Frans-Canadese, Frans-Marokkaanse en Portugees-Braziliaanse versies.

Probleem: Wanneer u de optie Document openen als tabbladen in het venster Voorkeur > Gebruikersinterface uitschakelt en een nieuw document maakt met behulp van de opties op de startpagina, verbergt het nieuw gemaakte document zich achter Illustrator. Dit probleem kan worden gezien als u op Opdracht+N drukt of op de knop Nieuw document aanmaken op de startpagina klikt.

Als u echter een nieuw document maakt met behulp van het menu Bestand > Aanmaken treedt dit probleem niet op.

Tussenoplossing: Open een nieuw document met behulp van het menu Bestand > Aanmaken.

Probleem: Wanneer u een lettertype via fonts.adobe.com als favoriet selecteert, duurt het lang om de wijzigingen weer te geven in het filter Favorieten op het tabblad Meer zoeken van het deelvenster Teken (Venster > Type > Teken).

Tussenoplossing: In sommige gevallen zijn wijzigingen beschikbaar als u Illustrator afsluit, opnieuw opent en vervolgens het deelvenster Teken opent.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid