Foto's en video's ordenen

Met Elements Organizer kunt u uw altijd groter wordende verzameling van foto's en video's gemakkelijk en op verschillende manieren weergeven en beheren. U kunt uw verwante foto's en video's organiseren op manieren die u interessant en nuttig vindt. U kunt bijvoorbeeld een album maken voor foto's en video's die u vorige zomer op een rondreis door Europa hebt gemaakt. U kunt foto's en videoclips ook sorteren en beheren op basis van personen, plaatsen, gebeurtenissen en trefwoorden.

Weergaven in de Elements Organizer

Neem even de tijd om vertrouwd te worden met de Elements Organizer-werkruimte. Er zijn vier weergaven in de Elements Organizer-werkruimte: Media, Personen, Plaatsen en Gebeurtenissen.

Media

Media wordt weergegeven in de Elements Organizer
De weergave Media in de Elements Organizer.

In de weergave Media worden al uw geïmporteerde foto's en video's weergegeven. U kunt deze weergeven en organiseren, bewerken met één klik en andere bewerkingen uitvoeren. Zie voor meer informatie de Help bij de Elements Organizer.

Personen

Personen wordt weergegeven in de Elements Organizer
De weergave Personen in de Elements Organizer.

In de weergave Personen kunt u uw foto's weergeven en ordenen door gezichten van de personen in de foto's te markeren. Wanneer u uw foto's importeert, kan Elements Organizer automatisch stapels maken door gelijkaardige gezichten in de foto's te identificeren. Zie voor meer informatie Gezichten in foto's markeren en personenstapels ordenen in de Help bij de Elements Organizer.

Plaatsen

Plaatsen wordt weergegeven in de Elements Organizer
De weergave Plaatsen in de Elements Organizer.

In de weergave Plaatsen kunt u locatie-informatie aan uw foto's toevoegen. Op deze manier is het gemakkelijk om foto's te vinden van een locatie die u opnieuw wilt bezoeken of een reis die u wilt herbeleven. Zie voor meer informatie Informatie over plaatsen toevoegen in de Help bij de Elements Organizer.

Gebeurtenissen

Gebeurtenissen wordt weergegeven in de Elements Organizer.
De weergave Gebeurtenissen in de Elements Organizer.

Met de weergave Gebeurtenissen kunt u stapels van foto's maken voor verschillende gebeurtenissen. U kunt bijvoorbeeld een gebeurtenis Verjaardagsfeestje maken en foto's voorzien van tags die u aan deze gebeurtenis wilt koppelen. Alle foto's met de tag Verjaardagsfeestje kunnen vervolgens snel worden geopend als één stapel in de weergave Gebeurtenissen. Zie voor meer informatie Informatie over gebeurtenissen toevoegen aan uw mediabestanden in de Help bij de Elements Organizer.

Een album maken

  1. Selecteer in het linkerdeelvenster van de Organizer-werkruimte Albums en klik vervolgens op .

  2. Het deelvenster Nieuw album wordt weergegeven aan de rechterkant. Geef een naam voor het album op in Albumnaam.

  3. Sleep foto's en video's uit de weergave Media en zet deze neer in het deelvenster Nieuw album.

    U kunt ook Automatische collectie selecteren in de rechterbovenhoek van het scherm om snel uw beste foto's te bekijken. Vervolgens kunt de gewenste foto's slepen en neerzetten in het deelvenster Nieuw Album.

    Maak een album in Elements Organizer.
    Voeg foto's toe aan een nieuw album.

  4. Selecteer OK.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online