Mijn voorinstellingen, acties of plug-ins ontbreken

Kunt u uw voorinstellingen, acties, plug-ins of instellingen niet vinden in Photoshop? Probeer deze oplossingen om ze te herstellen.

Zoek uw probleem in de onderstaande lijst en probeer de toepasselijke oplossingen.

Probleem/query

Suggesties voor oplossingen

Ik had enkele acties in een eerdere installatie van Photoshop, maar ik weet niet hoe ik ze naar de nieuwe installatie moet verplaatsen.

Probeer de oplossingen in Acties migreren.

Ik had enkele instellingen in een eerdere installatie van Photoshop, maar ik weet niet hoe ik ze naar de nieuwe installatie moet verplaatsen.

Instellingen worden meestal automatisch gemigreerd wanneer u Photoshop naar de nieuwste versie bijwerkt. U kunt instellingen echter ook handmatig van de ene naar de andere installatie kopiëren. Zie Instellingen handmatig kopiëren.

Ik weet niet hoe ik voorinstellingen, zoals penselen, van de ene naar de andere computer moet kopiëren.

In Adobe Camera Raw kan ik voorinstellingen alleen één voor één installeren. Hoe installeer of migreer ik Camera Raw-voorinstellingen allemaal tegelijk?

Als de voorinstellingen in een ZIP-bestand of in een map staan, kopieert u de XMP-bestanden in de inhoud naar de volgende locatie op uw computer:

  • Mac: /Library/Application Support/Adobe/Camera Raw /Settings
  • Windows: C:/Users//AppData/Roaming/Adobe/CameraRaw/Settings

Als u de voorinstellingen van de ene naar de andere computer wilt kopiëren, kopieert u de inhoud van deze map op de broncomputer gewoon naar dezelfde locatie op de doelcomputer.

Ik heb een update naar de nieuwste versie van Photoshop uitgevoerd. Ik kan nu echter niet alle eerder geïnstalleerde plug-ins vinden. Hoe krijg ik ze terug?

Download de nieuwste versie van het plugin-installatieprogramma op de website van de leverancier en download het programma. U moet over administrator-bevoegdheden op uw computer beschikken om plug-ins te kunnen installeren. Als u niet de vereiste bevoegdheden hebt, neemt u contact op met de systeembeheerder van uw organisatie.

Zie voor meer informatie Invoegtoepassingen van derden voor Adobe Photoshop.

Ik ontvang de volgende foutmelding:

'Er is een probleem met Generator. Sluit Photoshop en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, verwijdert u plug-ins van derden of probeert u Photoshop opnieuw te installeren.'

Hoe los ik dit probleem op?

Probeer deze oplossingen.

Ik ondervind problemen bij het installeren van add-ons van Adobe. Hoe los ik deze problemen op?

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online