Huid egaliseren in uw afbeeldingen

Wilt u onvolkomenheden zoals vlekken en acne in uw portretafbeelding verminderen? Lees hier hoe u dit snel kunt doen in Photoshop.

Voordat u de snelle handeling Huid egaliseren hebt toegepast in uw afbeelding Nadat u de snelle handeling Huid egaliseren hebt toegepast in uw afbeelding
Logo van Adobe Photoshop

Probeer het zelf
Gebruik een voorbeeldbestand en leer hoe u de huid kunt egaliseren in een foto.

Open uw afbeelding in Photoshop en volg de snelle stappen hieronder om het gewenste resultaat te krijgen:

 1. U kunt het deelvenster Ontdekken in Photoshop openen met behulp van het zoekpictogram rechtsboven in de app-werkruimte. U kunt ook de sneltoets Cmd/Ctrl + F gebruiken of via de menubalk Help > Photoshop Help kiezen.

 2. Ga in het deelvenster Ontdekken naar Bladeren > Snelle handelingen en selecteer Huid egaliseren

 3. Klik op de knop Toepassen om het onderwerp in uw afbeelding te selecteren.

  Als u de snelle handeling Huid egaliseren voor de eerste keer gebruikt, klikt u op de knop Downloaden om het Neural Filter te downloaden en deze snelle handeling in te schakelen. Vervolgens kunt u de handeling toepassen.

  Ga naar het deelvenster Ontdekken > Snelle handelingen > Huid egaliseren en klik op Toepassen

 4. (Optioneel) Als u de handeling op een andere laag wilt proberen, gaat u naar het deelvenster Lagen, selecteert u de gewenste laag en klikt u op Vernieuwen om verder te gaan.

 5. Klik op de knop Ongedaan maken om de toegepaste wijzigingen terug te draaien. Klik op Meer snelle handelingen verkennen om meer snelle handelingen te vinden die u op uw afbeelding kunt toepassen.

  Klik op Ongedaan maken als u wijzigingen met de snelle handeling Huid egaliseren terug wilt draaien

Hebt u een vraag of idee?

Vragen aan de community

Als u een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit u dan aan bij de Adobe Photoshop-community. We horen graag van u!

Adobe-logo

Aanmelden bij je account