Huid egaliseren in uw afbeeldingen

Wilt u onvolkomenheden zoals vlekken en acne in uw portretafbeelding verminderen? Lees hier hoe u dit snel kunt doen in Photoshop.

Voordat u de snelle handeling Huid egaliseren hebt toegepast in uw afbeelding Nadat u de snelle handeling Huid egaliseren hebt toegepast in uw afbeelding

PROBEER HET IN DE APP!

Verminder met één muisklik eenvoudig onvolkomenheden in uw afbeelding.

Open uw afbeelding in Photoshop en volg de snelle stappen hieronder om het gewenste resultaat te krijgen:

1. U kunt het deelvenster Ontdekken in Photoshop openen met behulp van het zoekpictogram rechtsboven in de app-werkruimte. U kunt ook de sneltoets Cmd/Ctrl + F gebruiken of via de menubalk Help > Photoshop Help kiezen.

2. Ga in het deelvenster Ontdekken naar Bladeren > Snelle acties en selecteer Huid egaliseren

3. Klik op de knop Toepassen om het onderwerp in uw afbeelding te selecteren.

Als u de snelle actie Huid egaliseren voor de eerste keer gebruikt, klikt u op de knop Downloaden om het neurale filter te downloaden en deze snelle actie in te schakelen. Vervolgens kunt u de actie toepassen.

Ga naar het deelvenster Ontdekken > Snelle acties > Huid egaliseren en klik op Toepassen

4. (Optioneel) Als u de actie op een andere laag wilt proberen, gaat u naar het deelvenster Lagen, selecteert u de gewenste laag en klikt u op Vernieuwen om verder te gaan.

5. Klik op de knop Ongedaan maken om de toegepaste wijzigingen terug te draaien. Klik op Meer snelle acties verkennen om meer snelle acties te vinden die u op uw afbeelding kunt toepassen.

Klik op Ongedaan maken als u wijzigingen met de snelle actie Huid egaliseren terug wilt draaien